Close
Show menu
Health is the lack of internal interference for life
Contacts
Odessa(048) 777-29-50
Kyiv(044) 455-84-42

«ІнтерХім» передав машину швидкої для медиків однієї з бригад ЗСУ, яка воює на найскладніших напрямках

«ІнтерХім» передав машину швидкої для медиків однієї з бригад ЗСУ, яка воює на найскладніших напрямках

Нещодавно Інтерхім на чолі з гендиректором Анатолієм Редером передав військовим сучасну машину швидкої допомоги, яка сьогодні вже допомагає рятувати життя наших захисників на передовій.

Реанімобіль має максимальну комплектацію, обладнаний необхідними медикаментами та  устаткуванням для здійснення ургентних реанімаційних заходів. Серед оснащення монітор стану хворого, дефібрилятор, ШВЛ, відсмоктувач, вакуумні ноші, ноші для транспортування сходами тощо.

Повнопривідному авто на базі Volkswagen T5 перед покупкою надав фахову експертну оцінку лікар-реаніматолог з багаторічним досвідом, який засвідчив високий рівень якості та комплектації реанімобіля. Оскільки швидка мала використовуватись в зоні ведення бойових дій, її було «тюнінговано» з метою маскування. Спецтранспорт вже прибув до підрозділу медиків однієї з бригад ЗСУ, яка воює на найскладніших напрямках та щодня забезпечує надання екстреної медичної допомоги та успішної евакуації поранених бійців у зоні бойових дій.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення «ІнтерХім» стабільно передає для ЗСУ транспортні засоби, обладнання, ліки, медичні вироби, амуніцію та кошти. 

Одеська фармкомпанія підтримує українських бійців, переселенців та волонтерів з 2014 року і невтомно продовжує цим займатись, дякуючи нашим захисникам.

Спинятись не збираємось, тож разом до перемоги!

Все буде Україна!

Анатолій Редер придбав швидку машину для ЗСУ

Реанімобіль на передовуРеанімобіль максимальна комплектація для ЗСУІнтерХім передав машину швидкої для медиків однієї з бригад ЗСУ