Закрыть
Развернуть меню
Здоровье – это отсутствие внутренних помех для жизнедеятельности.
Контакты
Одесса(048) 777-29-50
Киев(044) 455-84-42

Оновлена Атека ІнтерХім №2 в м. Одеса, вул. Велика Арнаутська, 12

Оновлена Атека ІнтерХім №2 в м. Одеса, вул. Велика Арнаутська, 12 Сміливість - це відбудовувати країну. Попри усі виклики часу оберігати та відновлювати її культуру, створювати нові робочі місця та підтримувати економіку!

Фармацевтична компанія ІнтерХім на чолі з гендиректором Анатолієм Редером нещодавно відновила одну зі своїх раніше втрачених аптек.

У 2019 році внаслідок трагічних подій - пожежі в Будинку Асвадурова в Одесі - припинила свою роботу відома та улюблена одеситами аптека #ІнтерХім №2 на вулиці Пушкінській, 37.

Тепер заклад вже за новою адресою в центрі міста знову працює та пропонує відвідувачам широкий асортимент найнеобхідніших ліків!

“Кожна аптека Інтерхіму - це окрема історія, окремий характер. І в кожній є своя родзинка. Тому нам дуже хотілось максимально відтворити на новому місці нашу улюблену аптеку на Пушкінській” - розповів Анатолій Семенович. В новій аптеці відтворений її самобутній інтер’єр, як завжди, привітні й досвідчені фахівці та якісні ліки від виробника, який натхненно працює та допомагає державі, Збройним Силам, медичним закладам, благодійним фондам, біженцям та волонтерам.

Допомагаймо разом! Запрошуємо одеситів та гостей міста в оновлену Аптеку ІнтерХім №2 за адресою вул. Велика Арнаутська, 12.

Графік роботи на час воєнного стану:

Пн-пт: 9:00 - 18:00
Рецептурний відділ: 9:00 - 16:00
Сб-нд: вихідні

Телефон для довідок: (048) 728 78 48

Продовжуємо працювати та відбудовувати країну!
Слава Україні!

аптеки ІнтерХім