Закрыть
Развернуть меню
Здоровье – это отсутствие внутренних помех для жизнедеятельности.
Контакты
Одесса(048) 777-29-50
Киев(044) 455-84-42

Виробничій ділянці ІнтерХім виповнюється 19 років!

Виробничій ділянці ІнтерХім виповнюється 19 років! Сьогодні виробничій ділянці ІнтерХім виповнюється 19 років! Ми згадуємо, як усі разом у 2003 році святкували запуск нової ділянки, та радіємо тому, що пройдено дуже цікавий шлях. Попри усі економічні труднощі, які доводиться переживати нашій державі, нам вдалося здійснити все задумане.

Будівництво стартувало у серпні 2002 року з «нульового циклу» відповідно до Європейських правил Належної виробничої практики (GMP) та було здійснено — від першої палі до запуску виробництва — у рекордні терміни, 2 роки. Аналогічних підприємств, збудованих з нуля згідно з GMP в Україні просто немає.

У 2007 році ділянка з виробництва ГЛС була сертифікована на відповідність стандартам GMP. Вже через чотири роки після старту було введено в експлуатацію другу виробничу чергу, яка дозволила збільшити обсяги виробництва в 4 рази.

У 2011 році розпочато проєктування, а 19 січня 2012-го урочисто закладено першу палю будівництва нової виробничої ділянки та лабораторно-дослідницького комплексу. 17 травня 2016 року відбулася урочиста церемонія відкриття третьої виробничої черги компанії «ІнтерХім».

Результатом наполегливої роботи став 8-ми поверховий виробничо-лабораторний комплекс європейського рівня, загальною площею 15 тис. кв. м. На території розміщено виробничі потужності, лабораторії контролю якості, складські приміщення. Це дозволило компанії об'єднати всі виробничі та аналітичні підрозділи «під одним дахом».

Наразі обсяги ГЛЗ становлять 1 млрд таблеток та капсул на рік та 100 млн саше на рік.Виробнича потужність під час війни не змінилася, як і графік роботи: 3 зміни, 7 днів на тиждень, 24 години на добу.На самому початку кількість працівників на ділянці становила 17, а станом на сьогодні тут працює 117 осіб.Незмінним залишився середній вік працівників - 32 роки! Це стало можливим завдяки молодим талановитим фахівцям, які приєдналися до колективу в останні роки.

Усі співробітники на виробничій ділянці мають вищу освіту. Тішимося річниці запуску виробничої ділянки, дякуємо усім її працівникам та наполегливою працею наближаймо спільну перемогу!

Все буде Україна!

19 років ІнтерХім