Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

11 грудня "ІнтерХім" святкує своє 21-ліття

11 грудня 11 грудня "ІнтерХім" святкує своє 21-ліття. Компанія динамічно зростає, не перестає розвиватись та збільшувати свой потужності. Як результат, сьогодні "ІнтерХім" - це один з визнаних лідерів фармацевтичного ринку України. Але найціннішим для нас завжди буде те, що вже стільки років споживачі довіряють нашій продукції своє здоров'я. "Ми віримо - те, що ми робимо добрими руками та з чистим серцем, обов'язково обернеться корисним результатом для тих, хто потребує продуктів нашої творчої праці", - говорить генеральний директор "ІнтерХіму" Анатолій Редер.

2013 рік був особливо успішним для нашої компанії. Підприємство вкотре підтвердило свої ведучі позиції в фармацевтичній галузі. В ході професіного конкурсу "Панацея" наші лікарські засоби "Аміксин ІС" та "Гідазепам ІС" визнали кращими препаратами року. Продуктовий портфель "ІнтерХіму" поповнився новими позиціями: "Алкодез ІС" та "Ліверія ІС". Також в цьому році вперше в Україні було зареєстровано та запущено у виробництво таблетований морфін. Тепер важкохворі пацієнти з сильним больовим синдромом зможуть отримати доступ до адекватного знеболення. В прессі цей препарат вже називають "таблеткою від страждань".

Продовжується будівництво третьої виробничої черги, на площі 15,5 тисячі квадратних метрів розміститься виробництво готових лікарських засобів. До кінця наступного року буде реалізовано все, що ми задумали", - поділився планами на майбутнє Анатолій Редер.

Ми вітаємо весь колектив з 21-літтям компанії! Бажаємо процвітання, успіхів та виконання всього задуманого!

З Днем народження, "ІнтерХім"!

Анатолий Семенович Редер