Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Новини

  • Заступник міністра охорони здоров'я України вважає висококонкурентним рівень випуску лікарських засобів в Україні Заступник міністра охорони здоров'я України вважає висококонкурентним рівень випуску лікарських засобів в Україні Заступник міністра охорони здоров'я України Віктор Шафранський переконаний, що процес виробництва лікарських засобів в Україні знаходиться на високому конкурентному рівні. "Українські фармацевтичні підприємства завжди були орієнтовані на розвиток виробничого процесу, що дозволяє конкурувати на високому рівні. Я був приємно здивований, що деякі вітчизняні виробники не просто відповідають вимогам GMP (належної виробничої практики), а й впроваджують технології, які суттєво випереджають навіть європейські стандарти" - заявив він у ході...
  • Зустрічайте оновлений Зустрічайте оновлений "Аміксин"! У цьому сезоні препарат «Аміксін® ІС» з'явиться на полицях аптек в новій упаковці.
    Компанія «ІНТЕРХІМ» завжди прагне не тільки забезпечувати високу якість своєї продукції, але і робити її максимально зручною і доступною для споживачів. Саме тому лінійку Аміксину доповнили упаковки нового розміру - по 6 і 10 таблеток у пачці. Це дозволить споживачам придбати оптимальну необхідну кількість таблеток - відповідно до тривалості курсу лікування при різних захворюваннях. Не залишився без змін і дизайн упаковки. Оновлена пачка зберегла звичний...
  • Одеському національному університету ім. І.І. Мечникова - 150 років! Одеському національному університету ім. І.І. Мечникова - 150 років! Цього року найстаріший університет Одеси і півдня України святкує своє 150-річчя. Ювілей Одеського національного університету імені І.І. Мечникова - знакова подія і справжнє свято для всіх одеситів. 12 травня понад сто виконавців і студентських колективів зробили подарунок рідному вузу - п'ятигодинний концерт на Дерибасівській.

    Одеський національний університет імені І.І. Мечникова був створений в 1865 році, за ці півтора століття роботи вуз випустив більше чверті мільйона висококласних фахівців.

    Генеральний директор компанії...
  • Генеральний директор компанії Анатолій Редер удостоєний звання почесного професора ОНУ ім. Мечникова Генеральний директор компанії Анатолій Редер удостоєний звання почесного професора ОНУ ім. Мечникова Генеральний директор ТДВ «ІнтерХім» Анатолій Редер удостоєний звання почесного професора Одеського національного університету імені І.І. Мечникова. Урочиста церемонія вручення дипломів відбулася 12 травня на святковому засіданні вченої ради з нагоди святкування 150-річчя вузу.
    «Мені надзвичайно приємно, почесно і навіть якось ніяково отримувати таке високе звання в стінах університету. Моя доросле життя, мій рух по життю почався саме у цій будівлі, в цьому приміщенні відбулося зарахування до університету. Це було в 1978 році. З того часу...
  • «ІнтерХім» виводить на ринок новий болезаспокійливий препарат БІФОК® ІС «ІнтерХім» виводить на ринок новий болезаспокійливий препарат БІФОК® ІС Препарат БІФОК® ІС має протизапальну, болезаспокійливу і жарознижуючу дію. БІФОК® ІС застосовують для короткочасного лікування гострого, помірного головного, зубного та м'язового болю, а також при мігрені, болях у спині, невралгії та ревматичному болі.