Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Гінкгоба - природне джерело здоров'я!

Гінкгоба - природне джерело здоров'я!
Турбота про власне здоров'я починається з профілактики та здорового способу життя. Саме тому «ІнтерХім» вирішив розширити спектр виготовлюваних препаратів, додавши в нього дієтичні добавки, що сприяють підтримці і зміцненню здоров'я.

Дієтична добавка «Гінкгоба» - засіб природного походження, який містить екстракт листя Гінкго Білоба (Ginkgo biloba L., Folium). Дію препарату обумовлює унікальний фітохімічний склад рослини, що включає флавоноїди, до яких відноситься кемпферол, кварцетин, гінголід, а також терпени - гінкголіди, білобаліди.

Гінкго Білоба - єдина рослина, до складу якої входять гінкголіди, здатні підвищувати еластичність судинних стінок головного мозку і розширювати судини. Наслідком дії гінгколідів є поліпшення постачання мозку киснем, підвищення розумової активності і працездатності, поліпшення пам'яті, концентрації уваги.

До корисної дії Гінкго Білоба також відносять поліпшення реологічних властивостей крові, підвищення стійкості тканин до гіпоксії. Крім того, активні речовини в складі рослини володіють антиоксидантною дією, захищають клітини і тканини від пошкодження вільними радикалами і перекисними сполуками, мають виражену нейропротекторну дію.