Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

«ІнтерХім» був визнаний переможцем Всеукраїнського рейтингу «Сумлінний платник податків-2014»

«ІнтерХім» був визнаний переможцем Всеукраїнського рейтингу «Сумлінний платник податків-2014»
Всеукраїнська асоціація платників податків провела IV щорічний рейтинг «Сумлінний платник податків», метою якого є популяризація основних принципів чесного ведення бізнесу. Асоціація підвела підсумки 2014 року і визначила 40 переможців Рейтингу в 14 номінаціях, серед дрібних, середніх і великих підприємств.

Підведення підсумків регіонального етапу Рейтингу, в ході якого відбулося нагородження переможців серед підприємств Одеської області, відбулося 15 жовтня в Одеському літературному музеї. Нагороджував переможців Президент Всеукраїнської асоціації платників податків Григол Катамадзе. «ІнтерХім» отримав нагороду в галузі охорони здоров'я та соціальної допомоги.

«Разом з колегами ми довго думали над тим, чи доречно зараз проводити подібні рейтинги і прийшли до висновку, що це навіть необхідно. Адже саме в цей складний для країни час потрібно вшановувати тих, хто витримав додаткове навантаження», - розповів Григол Катамадзе.

За роки своєї діяльності «ІнтерХім» зарекомендував себе як відкрите підприємство, для якого принципи чесного ведення бізнесу не порожній звук. У компанії підтримується високий рівень соціальних стандартів і організації праці. Податкові відрахування і соціальні виплати зростають разом із зростанням виробництва. Загальна сума коштів, сплачених підприємством до бюджетів усіх рівнів, в 2014 році склала 47,3 млн. грн, а за перше півріччя 2015 року - більше 32 млн. грн.

Компанія «ІнтерХім» вже вдруге визнана переможцем Регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінний платник податків», раніше це звання присуджувалося компанії в 2011 році.