Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

«ІнтерХім» надав допомогу в проведенні Міжнародних змагань інвалідів

«ІнтерХім» надав допомогу в проведенні Міжнародних змагань інвалідів З 11 по 14 липня в Одесі пройшли XIV Міжнародні змагання з плавання серед інвалідів, організатором яких виступила Одеська обласна Федерація спорту інвалідів з порушеннями розумового і фізичного розвитку. Турнір був присвячений пам'яті засновниці Федерації - Тамари Марічевої. Компанія «ІнтерХім» надала фінансову підтримку у проведенні цього соціально значущого в житті міста події.

Благодарность Редеру А.С. от Главы Федерации спорта инвалидов

Міжнародні змагання з плавання серед інвалідів проводяться в Одесі з 1999 року. За словами організаторів, їхня мета - це соціальна та психологічна адаптація людей з обмеженими можливостями здоров'я, популяризація їх досягнень. Кількість учасників постійно збільшується. Цього року в Одесу приїхало більше 80 спортсменів з України, Росії, Польщі та Придністров'я.

Одеська обласна Федерація спорту інвалідів була заснована в 1995 році Тамарою Сергіївною Марічевою - заслуженим тренером України і педагогом-дефектологом з великим стажем роботи. Зараз головою Федерації є її дочка - Олена Маричева.
 

Международные соревнования инвалидов, июль 2013