Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

«ІнтерХім» відкриває третю виробничу чергу

«ІнтерХім» відкриває третю виробничу чергу
17 травня 2016 року відбулася урочиста церемонія відкриття третьої виробничої черги компанії «ІнтерХім». У заході взяли участь прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, в.о. міністра охорони здоров'я Віктор Шафранський, губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі, заступник Одеського міського голови Павло Вугельман, представники посольства Чехії, а також керівники іноземних компаній-партнерів, які брали участь в реалізації проекту, громадські діячі.


Даний інвестиційний проект став наймасштабнішим в історії компанії, загальний обсяг інвестицій перевищив 40 млн. євро, а роботи по його реалізації велися протягом більш ніж трьох років.
 
Результатом наполегливої роботи став 8-ми поверховий виробничо-лабораторний комплекс європейського рівня, загальною площею 15 тис. кв. м. На території комплексу розміщені виробничі потужності, лабораторії контролю якості, складські приміщення. Це дозволило компанії об'єднати всі виробничі і аналітичні підрозділи «під одним дахом».



Введення в експлуатацію нового комплексу дозволить вчетверо збільшити обсяги виробництва і розширити асортимент лікарських форм. Уже сьогодні продуктовий лист «ІнтерХіма» поповнився препаратами у формі капсул і саше.

Завдяки розширенню виробництва на підприємстві створено 139 нових робочих місць. До 2020 року планується збільшити кількість працівників компанії ще на 260 співробітників.
 
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав колектив «ІнтерХіма» з відкриттям нового комплексу: «Хочу привітати вас з цією подією, хочу побажати успіхів, мені б дуже хотілося, щоб ваше підприємство росло і розвивалося. Україна - конкурентний і якісний продукт. Я думаю, що за час створення компанії ви пройшли складний шлях, і як бачите, ви отримали результат з вашим прекрасним колективом. Тому в добрий час! І бажаю вам божевільного розвитку».