Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

«ІнтерХім» визнаний соціально відповідальним підприємством

«ІнтерХім» визнаний соціально відповідальним підприємством
Компанія «ІнтерХім» отримала «Знака Соціальної Відповідальності».

«Знак Соціальної Відповідальності» - це нагорода, яку отримують підприємства або фізичні особи, що ведуть активну благодійну діяльність. Існує три ступені Знаку: регіональний, національний і світовий, що присуджуються в залежності від того, в якій мірі діяльність компанії вплинула на добробут суспільства. На сьогоднішній день в Україні немає жодного лауреата «Знаку Соціальної Відповідальності» національного рівня і всього десять українських компаній були удостоєні регіонального Знаку. Ще дев'ятнадцять компаній і організацій подали свою кандидатуру на його отримання.

Приємно усвідомлювати, що «ІнтерХім» не тільки одним з перших став володарем почесного Знака, але і займає друге місце в рейтингу за розміром наданої благодійної допомоги.

Благодійна допомога «ІнтерХіму» була спрямована на забезпечення лікарськими препаратами лікувальних установ, підтримку програм паліативної допомоги, забезпечення військовослужбовців в зоні АТО і сімей тимчасових переселенців, а також адресну підтримку в реалізації програми допомоги дітям, які страждають на гемофілію.

Повний список компаній, які отримали Знак Соціальної відповідальності дивіться на сайті.