Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Кожна хвилина життя безцінна!

Кожна хвилина життя безцінна! У грудні 2012 року «ІнтерХім» став колективним членом Всеукраїнської громадської організації «Українська ліга сприяння розвитку паліативної та хоспісної допомоги».

Мета паліативної медицини - поліпшення якості життя пацієнтів з несприятливим прогнозом результату захворювання. Першочерговими завданнями є корекція болю та інших симптомів, що обмежують життєдіяльність, а також вирішення соціальних, психологічних і духовних проблем. В Україні проблема паліативної допомоги стоїть дуже гостро. Близько півмільйона людей, які страждають від невиліковних захворювань, щорічно потребують паліативної допомоги. Проте ця сфера медичної допомоги в нашій країні тільки зароджується. Критично бракує закладів, які надають паліативну допомогу, медичного персоналу, волонтерів, лікарських препаратів, а доступ хворих до адекватного знеболення вкрай обмежений.

Всеукраїнська громадська організація «Українська ліга сприяння розвитку паліативної та хоспісної допомоги» прагне змінити ситуацію на користь пацієнтів і забезпечити право людини на гідне життя в її останні місяці і роки.

Ми, як вітчизняний виробник і соціально відповідальне підприємство, вважаємо одним із найважливіших завдань задоволення потреби держави в життєво важливих препаратах, особливо необхідних найбільш вразливій категорії громадян. В продуктовий портфель нашого підприємства входять знеболюючі препарати, які у світовій практиці включені в стандарти лікування больового синдрому різної інтенсивності і ступеня тяжкості. Доступність необхідного спектра препаратів дозволяє призначати пацієнтам знеболюючу терапію за принципом «сходів болю» згідно з рекомендаціями ВООЗ.