Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Компанія "ІнтерХім" розробила і вивела на ринок нову форму препарату «Гідазепам ІС®» - сублінгвальні таблетки

Компанія Тепер «Гідазепам IC®» випускається в двох лікарських формах: для перорального і сублінгвального прийому. після сублінгвального прийому одноразових доз дія препарату проявляється через 5-15 хв, а після прийому пероральної форми - через 30-60 хвилин. максимальний ефект досягається протягом 1-4 годин, з наступним поступовим послабленням.

Сублінгвальні форми бензодіазепінів застосовуються для контролю тривоги і профілактики емоційного стресу, наприклад, у пацієнтів, перед хірургічними втручаннями і стоматологічними процедурами. такі відомі препарати як лоразепам, золпідем, клоназепам випускаються в сублінгвальній формі.

Сублінгвальна форма препарату «Гідазепам IC®» дозволяє прискорити настання дії препарату, що є особливо цінним в ургентних ситуаціях - перед хірургічними втручаннями та діагностичними маніпуляціями (наприклад, ендоскопічними дослідженнями), а також дозволяє застосовувати препарат в умовах, в яких пероральне застосування неможливе або затруднене - відсутність води для пиття, утруднене ковтання. 

«Гідазепам IC®» належить до групи похідних бензодіазепіну. Чинить дію "денного" транквілізатора і селективного анксіолітика. «Гідазепам IC®» володіє оригінальним спектром фармакологічної активності, поєднуючи анксіолітичну та активуючу дію з антидепресантними компонентами. максимальний ефект досягається протягом 1-4 годин, з наступним поступовим послабленням.

Показання до застосування:

- невротичні, психопатичні астенії;

- стани, що супроводжуються тривогою, страхом (в тому числі перед хірургічними втручаннями і болісними діагностичними дослідженнями), підвищеною дратівливістю, порушеннями сну;

- емоційна лабільність;

- купірування абстинентного синдрому при алкоголізмі;

- підтримуюча терапія в період реміссії при хронічному алкоголізмі;

- логоневроз, мігрень.