Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Нова перемога наших баскетболісток

Нова перемога наших баскетболісток
Жіноча баскетбольна команда «ІнтерХім-СДЮСШОР ім. Литвака» цього року вперше взяла участь в іграх Балтійської Баскетбольної Ліги. Балтійська Жіноча Баскетбольна Ліга існує з 1994 року і об'єднує клуби Північної Європи. На додаток до національних чемпіонатів, участь у Лізі дозволяє клубам перевірити свої сили в європейських змаганнях. Цього року проводиться 22-й щорічний розіграш першості Ліги.

Змагання проходять у 3 етапи: регулярний сезон, півфінальний етап і фінал чотирьох. Вже зі старту змагань команда «ІнтерХім» показала гідний рівень і в двох іграх поспіль розгромила мінський «Горизонт-РЦОР». Перший матч закінчився зі значною перевагою баскетболісток «ІнтерХіма», на табло значилося 54:79. У другому матчі суперницям також не вдалося впоратися з нашими дебютантками, матч закінчився з рахунком 61:73.

Після двох перемог у двох матчах одеські баскетболістки вийшли в лідери групи «А». Свої наступні матчі в Балтійській Лізі «ІнтерХім» проведе 8-го і 9-го грудня в литовському місті Марьямполі проти місцевого клубу «Судува», який також має в активі дві перемоги у двох матчах.

Приємно відзначити, що дві представниці нашої команди були викликані в національну збірну України для участі у відбірковому турнірі до Євробаскету-2017. Запрошення отримали Аріна Білоцерківська і Тетяна Антонюк. Всього до складу збірної було включено 24 спортсменки, з яких тільки 4 представляють кольори українських клубів.

Вітаємо наших спортсменок з перемогою та бажаємо їм подальших спортивних досягнень!