Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

«ПАНАЦЕЯ-2018»: «Левана® ІС» визнана препаратом 2018 року

«ПАНАЦЕЯ-2018»: «Левана® ІС» визнана препаратом 2018 року

Напередодні Дня фармацевтичного працівника 13 вересня в КВЦ «Парковий» відбулася церемонія нагородження переможців XIX конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України «ПАНАЦЕЯ 2018»

Прагнучи до розвитку всіх секторів фармацевтичної галузі України, конкурс сприяє впровадженню високих стандартів якості послуг і розкриттю професійного потенціалу. Переможці визначаються на основі маркетингових досліджень.

Препаратом року в своїй номінації був визнаний препарат «Левана® ІС» виробництва компанії «ІнтерХім». Всього в цьому році кращим представникам української фармацевтичної галузі було вручено близько 20 бронзових статуеток богині «Панацеї».

Генеральний директор ТДВ «ІнтерХім» Анатолій Семенович Редер двічі піднімався на сцену для отримання нагороди. Вдруге - «За створення і виробництво вітчизняних лікарських засобів нейротропного і імунотропної дії» в номінації ОРГКОМІТЕТУ.

Присутніх на церемонії нагородження з наступаючим професійним святом вітали ведуча Маша Єфросиніна та учасники шоу-програми: Сергій Бабкін; учасниця телешоу «X-Фактор» Аліна Паш; фіналіст національного відбору на Євробачення 2018 інді-поп група Kadnay.