Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

На виробництво компанії "ІнтерХім" завітала делегація почесних гостей, в складі якої була пані Єва Терасалмі.

На виробництво компанії

22 травня, в рамках Міжнародного фармацевтичного форуму "Аптеки Світу 2019", на виробничу ділянку компанії "ІнтерХім" завітала делегація почесних гостей, в складі якої була пані Єва Терасалмі (Фінляндія), віце-президент Міжнародної фармацевтичної федерації (International Pharmaceutical Federation — FIP).

Міжнародна фармацевтична федерація (FIP) - глобальна організація, заснована в 1912 році, представляє фармацевтику, фармацевтичні науки і фармацевтичну освіту. За підтримки 144 національних організацій, академічних інститутів та індивідуальних членів FIP представляє понад чотири мільйони фармацевтів, науковців галузі та викладачів по всьому світу.

Міжнародна фармацевтична федерація визнана лідером фармації на світовому рівні!


FIP є неурядовою організацією з головним офісом в Нідерландах. Завдяки партнерським зв'язкам, великій мережі та фармацевтичній науці федерація працює над тим, щоб сприяти розвитку професії фармацевта за допомогою практики і науковим інноваціям, а також за рахунок розвитку персоналу аптек з метою задоволення сучасних потреб і очікувань в галузі охорони здоров'я.

Єва Терасалмі змогла на власні очі побачити надсучасне українське виробництвоготових лікарських засобів та нову ділянку виробництва субстанцій ТДВ “ІНТЕРХІМ”. Особливе враження на почесну гостю справив новий лабораторно-виробничий комплекс, який оснащений найсучаснішим обладнанням світових лідерів-виробників фармацевтичного обладнання та устаткування, що дозволяє оптимізувати процеси виробництва лікарських засобів і потребує мінімального людського втручання.


Також пані Єва високо оцінила належний рівень виробництва компанії “ІнтерХім” - рівень автоматизації та механізації, а також рівень впливу на навколишнє середовище, які цілком відповідають європейським стандартам. З 2007 р. завод регулярно проходить сертифікацію на відповідність вимогам міжнародного стандарту GMP.