Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Розувастатин ІС — біоеквівалентність доведено!

Розувастатин ІС — біоеквівалентність доведено!

Холестерин бере участь у синтезі гормонів, а також виконує роль своєрідного стабілізатора клітинних мембран. У разі значного перевищення йогонорми, він чинить негативний вплив на судини і серце. Сьогодні мільйони людей приймають статини — найбільш поширені препарати для зниження рівня "поганого" холестерину. Вони діють в такий спосіб: статини блокують печінковий фермент, який стимулює вироблення холестерину.

Потреба в якісних і доступних ліках актуальна завжди. 
Компанія “ІНТЕРХІМ” випустила новий лікарський засіб — “Розувастатин ІС”, який застосовується при гіперхолестеринемії та з метою профілактики серцево-судинних порушень.

Доведена ефективність розувастатину у лікуванні дорослих із гіперхолестеринемією, незалежно від раси, статі чи віку, а також пацієнтів особливих груп, таких як хворі на діабет або пацієнти із сімейною гіперхолестеринемією. Повідомлялося, що приблизно у 80 % пацієнтів із гіперхолестеринемією типу IIa та IIb, які приймали розувастатин у дозі 10 мг, вдалося досягти нормативних цільових рівнів ХС-ЛПНЩ, встановлених Європейським товариством атеросклерозу (EAS; 1998) (< 3 ммоль/л).

У пацієнтів віком 45-70 років із низьким ризиком ішемічної хвороби серця, які застосовували розувастатин у дозі 40 мг 1 раз на добу протягом 2 років, спостерігалося значне сповільнення прогресування максимальної ТКІМСА у 12 точках сонної артерії порівняно із плацебо.

На підставі проведених клінічних досліджень при використанні досліджень in vivo на здорових добровольцях та досліджень еквівалентності in vitro у порівнянні із дозуванням 40 мг, було доведено взаємозамінність досліджуваного препарату Розувастатин ІС з референтним препаратом Крестор. Розувастатин повністю біоеквівалентний оригінальному препарату Крестор за всіма фармакокінетичними параметрами та являється доступним аналогом оригінального препарату.

“Розувастатин ІС” відпускається за рецептом у формі таблеток по 5, 10, 20 та 40 мг.