Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Спасибі «ІнтерХіму» за те, що подарували нам мрію!

Спасибі «ІнтерХіму» за те, що подарували нам мрію! Студентський хор Черкаського музичного училища ім. С.С. Гулака-Артемовського за підтримки компанії «ІнтерХім» представив Україну в VII міжнародному фестивалі-конкурсі хорової музики ««SLOVAKIA CANTAT 2013», що проходив 25-28 квітня в Братиславі, і завоював дві золоті нагороди і Гран-прі цього престижного міжнародного фестивалю.

Колектив виступив в академічній та фольклорної номінаціях. Особлива мелодійність і зворушливість української народної пісні, високопрофесійне талановите виконання, емоційність, щирість, непересічна програма нікого не залишили байдужими. Серед 32 хорових колективів з 14 країн світу студентський хор Черкаського музичного училища був визнаний кращим!

«Це були прекрасні дні, просто якесь диво. Величезне спасибі «ІнтерХіму» за те, що подарували нам мрію»- говорить Наталія Шмараева-Гожа, художній керівник хору.



Перемога черкаських хористів у міжнародному фестивалі-конкурсі - значуща подія! Музичні фестивалі - своєрідний майданчик, на якій виконавці не тільки демонструють свій талант, а й обмінюються досвідом, отримують можливість для культурного спілкування. Участь українських колективів в інтернаціональних конкурсах музичного мистецтва відіграє важливу роль для збереження і розвитку нашої народної культури.

Колектив «ІнтерХім» від усієї душі вітає молодих талановитих музикантів зі студентського хору Черкаського музичного училища із заслуженою перемогою!

Бажаємо творчих успіхів, радісного натхнення, благополуччя та нових високих досягнень!


Фрагменти виступу Студентського хору Черкаського музичного училища на фестивалі «SLOVAKIA CANTAT 2013»: