Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Старт нового сезону у жіночій Суперлізі для оновленого складу "ІнтерХім-СДЮСШОР" ім. Литвака

Старт нового сезону у жіночій Суперлізі для оновленого складу

Старт нового сезону в жіночій Суперлізі! Вже 25-26 вересня в перших іграх Чемпіонату України "ІНТЕРХІМ-СДЮСШОР" ім. Літвака вийде проти команди "Київ-Баскет". Вболіваємо за дівчат та бажаємо перемоги!

В очікуванні поєдинку ділимося з вами частиною інтерв'ю про підготовку до чемпіонату з головним тренером "ІнтерХіма" Іриною Щипакіною:

- Які зміни в складі відбулися цього міжсезоння?

- Навесні Єлизавета Мітіна підписала контракт з Будівельником, який буде грати в новому сезоні жіночої Суперліги. Анна Сугак перейшла в Київ-Баскет – вона хоче більше часу приділяти баскетболу 3х3 і в столиці є можливість більше працювати з тренером збірної України Володимиром Холоповим. Ми підтримуємо рішення дівчат, бажаємо їм домогтися гарних результатів і проявити себе на новому рівні. Євгенія Мбайє поїхала до Бердянська. На цьому список втрат закритий. У Булавицької був рецидив травми і поки вона не тренується з командою. Але сподіваємося на якнайшвидше повернення Наталії.

Склад поповнили Арина Білоцерківська і вихованка нашої школи Олеся Малашенко, яка всю свою кар'єру грала за кордоном. Олеся допомагає мені в тренувальному процесі, за що я їй дуже вдячна. Арину вболівальники добре знають, вона у нас вже грала: ставала чемпіонкою і володаркою Кубка України.

ирина щипакина

Також в команду прийшла досвідчена гравчиня Наталія Скорбатюк (зараз виступає під прізвищем Бабич). Вона пройшла хорошу школу, залучалася до національної збірної, грала в командах ТІМ-Скуф та Київ-Баскет. Із Запоріжжя до нас приїхала гравчиня 2002 року народження Ксенія Панькіна – дівчинка працює з великим бажанням, все повинно вдатися. Крім того, є ще кілька гравчинь, з якими ми працюємо і ведемо переговори.

- У команди хороша фінансова підтримка?

- У нас є певний бюджет, але для того, щоб показувати результат, потрібно ще посилитися. Витрати на утримання команди збільшуються, ФБУ встановлює вищі вимоги і треба їм відповідати. Тому ми відкриті для спілкування з потенційними спонсорами і меценатами. Загалом, виступи ми продовжуємо завдяки допомозі компанії Інтерхім. Хочу висловити вдячність главі підприємства Анатолію Семеновичу Редеру. Компанія є однією з провідних в Україні у своїй сфері – хотілося б, щоб ми також були серед лідерів чемпіонату.

Повна версія інтерв'ю на сайті ФБУ: https://fbu.ua/news/rina-schipakina-ochikuyu-cikavu-borotbu-v-zhinochiy-superlizi