Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Віце-прем'єр-міністр України Костянтин Грищенко відвідав "ІнтерХім"

Віце-прем'єр-міністр України Костянтин Грищенко відвідав 12 липня компанію "ІнтерХім" в рамках робочого візиту в Одесу відвідав Віце-прем'єр-міністр України Костянтин Грищенко. Під час відвідування заводу генеральний директов ТДВ "ІнтреХім" Анатолій Редер ознайомив делегацію з роботою ділянки виробництва готових лікарських засобів та ходом реалізації масштабного проекту розвитку підприємства - будівництва нового виробничого та лабораторно-дослідницького комплексу.

Подразделение упаковки готовых лекарственных средств ОДО

Також Костянтин Грищенко прийняв участь в безкоштовній передачі партії таблетованого морфіну та інших знеболювальних препаратів, що виробляє "ІнтерХім", МОЗ України для хоспісів та паліативних лікарських закладів в різних регіонах України. В церемонії приймали участь губернатор Одеської області Едуард Матвійчук, заступник Міністра охорони здоров'я Роман Богачев та голова "Української ліги сприяння розвитку паліативної та хоспісної допомоги" Василь Князевич.

Участок производства готовых лекарственных средств в условиях GMP ОДО

Анатолій Редер зазначив, що сьогодні "ІнтерХім" практично в повній мірі готовий забеспечити потреби паліативних хворих в препаратах, які можуть принести їм полегшення та дати можливість жити нормально : "Для нас морфин є препаратом не комерційним, а скоріше соціальним."

Сьогодні в Україні проводиться системна робота по розширенню та спрощенню доступності наркотичних лікарських засобів, в тому числі опіоїдних анальгетиків, для важкохворих. Це особливо актуально для пацієнтів з сільської місцевості, доступ яких до адекватної медикаментозної допомоги, зазвичай, найбільш ускладнений.

Анатолий Семенович Редер и Константин Грищенко

"Сьогодні ми впроваджуємо європейські стандарти в багатьох сферах, в тому числі і в сфері фармакології. Для нас принципово важливо, щоб більше ліків вироблялося саме в Україні і саме на таких сучасних платформах, як "ІнтерХім". Ми впевнені, що тут на виході утворюються препарати найвищої якості, які дійсно будуть допомагати лікувати людей. Можливості впровадження сучасних і гуманних підходів у всіх сферах життя є нашим пріорітетом", - підсумував Віце-прем'єр-міністр.