Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Виїзне заняття студентів-біотехнологів в умовах ТДВ «ІнтерХім»

Виїзне заняття студентів-біотехнологів в умовах ТДВ «ІнтерХім»

18 березня 2019 року відбулося виїзне заняття студентів-біотехнологів ОС 162- «Біотехнології та біоінженерія» ІІІ та ІV курсів в умовах ТДВ «ІнтерХім».

На початку зустрічі з вітальним словом виступив директор з виробництва ТДВ «ІнтерХім» Стельмах Ігор Борисович. Він розповів про історію створення даного підприємства, ознайомив із фармакологічною продукцією, обладнанням та досягненнями, які здійснюються підприємством.

Студентам-біотехнологам Миколаївського національного аграрного університету пощастило на власні очі ознайомитися з лінією виробництва готових лікарських засобів та активних фармацевтичних інгредієнтів, що регулярно проходять сертифікацію на відповідність вимогам міжнародного стандарту належної виробничої практики (GMP).



У скарбниці підприємства нараховується 8-м фармацевтичних субстанцій, зокрема: Аміксин, Гідазепам, Клоназепам, Клофелін, Левана, Прозерін, Транквілар і Феназепам, більше 55 найменувань лікарських препаратів, асортимент потенційно синтезованих сполук становить понад 500 найменувань, більшість з яких ексклюзивні. А це свідчить про потужний науково-дослідний потенціал. Оскільки на базі власних лабораторій ТДВ «ІнтерХім» (науково-дослідна, технологічна, контрольно-аналітична і мікробіологічні), оснащених відповідно до міжнародних норм, здійснюється розробка інноваційних лікарських засобів, а також забезпечення і контроль високої якості продукції на кожному етапі виробництва. Крім того, в умовах «ІнтерХім» вперше у фармацевтичній галузі Східної Європи спільно з фірмою «Меггле» (Німеччина) була створена незалежна лабораторія, оснащена як для розробки складів і технологій отримання твердих лікарських форм, так і для виробництва в умовах GMP біосерій для доклінічних і клінічних випробувань лікарських засобів.

Студенти також мали змогу дізнатися, що «ІнтерХім» - це єдине на сьогоднішній день підприємство в Україні, яке вже запровадило систему нанесення 2D-кодів на кожну упаковку готового лікарського засобу для подальшого їх відстеження. Протягом 3-х років застосування 2D-кодування компанія збирає інформацію щодо попиту на свою продукцію та прогнозує обсяги виробництва на наступний рік. Також даний механізм дозволяє переконатися в оригінальності лікарського засобу та його якості шляхом сканування коду та введення комбінації зчитаних символів. А за умови того, що внутрішня «політика» «ІнтерХіму» залишається незмінною – впровадження науки в практику і втілення в життя прогресивних технологічних рішень», - можемо і не сумніватися, що здоров’я мільйонів українців знаходиться у надійних руках.



Керівництву та співробітникам компанії "ІнтерХім» дуже приємно чути слова подяки від студентів-біотехнологів Миколаївського національного аграрного університету.

До нових зустрічей!

Джерело: Освітній сайт Факультету ТВППТСБ Міколаївського НАУ