Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Дан старт масштабному проекту розвитку

Дан старт масштабному проекту розвитку Розпочато будівництво нового виробничо-лабораторного комплексу. В планах підприємства - масштабна реконструкція існуючих потужностей, а також будівництво кількох нових виробничих і лабораторно-адміністративних корпусів. Наразі ведеться узгодження технічних умов для впровадження енергозберігаючих технологій.

Новий комплекс буде складатися з 4-х корпусів: ділянки з виробництва готових лікарських засобів з 8-ми етажним адміністративно-лабораторним комплексом, ділянки виробництва субстанцій, а також складське приміщення.

Ввід до експлуатації нового об'єкту дозволить компанії "ІнтерХім" підвищити обсяги виробництва лікарських засобів на 1,5 млрд. таблеток на рік та освоїти випуск нових лікарських форм, впроваджуючи у виробництво сучасні імпортозаміщуючі препарати, іноваційні вітчизняні розробки; здійснювати виробництво фармацевтичних субстанцій згідно до вимог належної виробничої практики (GMP), підвищивши обсяг їх виробництва в 2 рази; об'єднати науково-дослідницькі і лабораторні підрозділи компанії у єдиному комплексі, оснащеному найсучашнішим обладнанням; розширити науково-дослідницьку роботу та активніше впроваджувати іноваційні проекти.