Закрыть
Развернуть меню
Здоровье – это отсутствие внутренних помех для жизнедеятельности.
Контакты
Одесса(048) 777-29-50
Киев(044) 455-84-42

Новости

  • Панацея-2023: відзнака Панацея-2023: відзнака "ФармФронт" та препарати року Днями в Українському домі відбулась 23-я загалом та перша з початку повномасштабного вторгнення церемонія нагородження щорічного конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея».

    Цього року організатори відзначили нагородою, виготовленою з уламків збитої над Києвом р*сіянської балістичної ракети “Кинджал”, компанії й особистості, що стали взірцем мужності й незламності. Однією з фармацевтичних компаній, яких нагородили почесною пам'ятною відзнакою “ФармФронт”, став одеський фармвиробник #ІнтерХім на чолі з Анатолієм...
  • Аміксин® ІС та Левана® ІС препарат року 2023! Аміксин® ІС та Левана® ІС препарат року 2023! За результатами щорічного конкурсу фахівців фармацевтичної галузі "Панацея-2023" переможцем у номінації “Препарат року серед безрецептурних лікарських засобів” став Аміксин® ІС від "ІнтерХім"!

    Також ще один препарат виробника Левана® ІС отримав відзнаку “Препарат року серед рецептурних лікарських засобів”.

    Дякуємо за відзнаку та вітаємо увесь колектив української фармацевтичної компанії "ІнтерХім" на чолі з генеральним директором Анатолієм Редером!

    Нагадуємо, що самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Перед застосуванням...
  • З Великоднем! З Великоднем! Вітаємо з Великоднем! В одне з найсвітліших свят року #ІнтерХім бажає всім українцям швидкої перемоги, миру та добра. Дякуємо, що залишаєтесь з нами, і разом з #Interchem допомагаєте ЗСУ!



    А за щире та сердечне відеопривітання дякуємо нашим ІнтерХімівцям з корпоративного клубу «English speaking club»!

    Щасливого Великодня!