Закрыть
Развернуть меню
Здоровье – это отсутствие внутренних помех для жизнедеятельности.
Контакты
Одесса(048) 777-29-50
Киев(044) 455-84-42

Панацея-2023: відзнака "ФармФронт" та препарати року

Панацея-2023: відзнака

Днями в Українському домі відбулась 23-я загалом та перша з початку повномасштабного вторгнення церемонія нагородження щорічного конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея».

Цього року організатори відзначили нагородою, виготовленою з уламків збитої над Києвом р*сіянської балістичної ракети “Кинджал”, компанії й особистості, що стали взірцем мужності й незламності.

Однією з фармацевтичних компаній, яких нагородили почесною пам'ятною відзнакою “ФармФронт”, став одеський фармвиробник #ІнтерХім на чолі з Анатолієм Редером.

Також було вручено 25 статуеток “Панацея-2023” кращим представникам вітчизняної фармацевтичній галузі України. Лавреатів визначали на основі даних аналітичних партнерів конкурсу – компаній Бізнес-кредит, SMD та IQVIA.

Препарати "ІнтерХім" також отримали відзнаки серед лікарських засобів. Переможцем у номінації “Препарат року серед безрецептурних лікарських засобів” став Аміксин® ІС, а перемогу в номінації “Препарат року серед рецептурних лікарських засобів” здобула Левана® ІС.

Дякуємо за відзнаки та високу довіру! Будьте здорові з “ІнтерХім”!