Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

День народження "Інтерхім": 29 років інновацій, науки та благодійності

День народження

"Інтерхім"  29!

29 років науки, інновацій та благодійності. Сьогодні "Інтерхім" – це неповторні оригінальні препарати, численні почесні відзнаки й визнання споживачів та фахівців в Україні та далеко за її межами.

Вітаємо з чудовим святом весь неймовірний колектив компанії, а також друзів, партнерів та однодумців! Цей насичений рік життя компанії приніс нові випробування, виклики та перемоги. А чи є краща нагода їх згадати, як не в день народження? ;)

На початку року ми провели внутрішнє дослідження епідситуації в колективі безпрецедентне для України як на той час, так і досі. Його результати викликали ваше жваве зацікавлення та обговорення.

Це дозволило підприємству отримати об'єктивну картину захворюваності та взяти під контроль ковідні клопоти. Логічним продовженням стала масова добровільна вакцинація колективу, яку "Інтерхім" організував одним з перших в регіоні.

Не дали про себе забути і наші торішні благодійні ініціативи: проєкт SophiaHelp випередив прогнози фахівців за ефективністю осушення стін Софії Київської, які до того страждали від надмірної вологи, що загрожувало їх руйнуванням. 

Проте і в цьому році "Інтерхім" потішив Софійський собор новим корисним подарунком  унікальним 3D-проєктором, який відтворює реконструйоване тривимірне обличчя Ярослава Мудрого у молоді роки.

За ці здобутки й послідовну підтримку українських духовних та культурних цінностей Предстоятель Православної Церкви України, митрополит Київський і всієї України Епіфаній нагородив генерального директора "Інтерхім" Анатолія Редера Орденом Архістратига Михаїла.

Та виявилось, що це не єдина висока відзнака, яка чекала гендиректора вашої улюбленої фармкомпанії: вже влітку з нагоди Дня Незалежності його нагородили орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня за значний особистий внесок у державне будівництво, науково-технічний, культурно-освітній розвиток держави та багаторічну сумлінну працю!   

А лише добою раніше, у День Державного Прапора, в географічному центрі України презентували новий знаковий для країни артоб'єкт "Серце України", одним з генеральних партнерів зведення якого став "Інтерхім".  

Не полишали ми й звичні інтерхімівцям благодійні ініціативи: допомагали Фонду "Корпорація монстрів", нашим численним підшефним закладам та надавали адресну допомогу. Зокрема, зворушлива історія маленького Нікіти Крижного, який потребував лікування спінальної м'язової атрофії, завдяки спільним зусиллям вирішилась щасливо необхідне медичне втручання встигли провести вчасно.

Підтримували ми й наших улюблених баскетболісток БК "Інтерхім-СДЮСШОР ім. Літвака" – вихованки одеського баскетболу увійшли до числа кандидаток на участь в Олімпійських іграх. А на додачу до численних особистих досягнень діючих та колишніх гравчинь "Інтерхіму", наша команда впевнено показує себе у новому сезоні Суперліги, прямо сьогодні відстоюючи кольори Одеси у черговому матчі!

Та й саме підприємство не відстає у кількості перемог. Цього року "Інтерхім" став "Лідером галузі 2021" за підсумками Національного бізнес-рейтингу та увійшов до першої трійки підприємств, які отримали знак якості "Вироблено на Одещині". Одразу 8 лікарських засобів нашого виробництва стали препаратами року у своїх категоріях за результатами незалежного рейтингового дослідження "Українська народна премія 2021"!   

Не відстають і наші близькі партнери: компанія VIVA Pharm, на базі якої локалізоване виробництво препаратів "Інтерхім" для казахстанського ринку, отримала почесну відзнаку "Кращий роботодавець 2021 року" від Randstad Employer Brand Research –  міжнародного дослідження привабливості брендів-роботодавців. 

З ними, як і з іншими закордонними партнерами з різних куточків світу, делегації "Інтерхім" нещодавно вдалося побачитись наживо в Мілані на всесвітній фармацевтичній виставці CPhI 2021. Ми є постійними учасниками цієї глобальної події з 2015, і цього року вкотре достойно репрезентували Україну світові разом з іншими колегами по ринку. 

А під кінець року світова бізнес-спільнота дізналася з інтерв'ю Анатолія Редера для американського ділового видання Newsweek про цьогорічні успіхи "Інтерхім" та новий оригінальний препарат компанії, який проходить клінічні випробування в Кембриджі, перш ніж перейде до наступного етапу розробки в Європі та США.   

Впевнені, у наступному ювілейному році буде ще більше подій, перемог та радості від можливості бути корисними для пацієнтів, країни та тих, хто потребує допомоги. Дякуємо, що були з нами у цей напружений рік сьогодні наше спільне свято!  

Многая літа, "Інтерхім"!