Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Українська народна премія: 8 лікарських засобів "Інтерхім" стали препаратами року

Українська народна премія: 8 лікарських засобів

Одразу декілька лікарських засобів "Інтерхім" стали препаратами року за результатами незалежного рейтингового дослідження "Українська народна премія 2021"!

Алкодез ІС визнано засобом від похмілля 2021 року – і це 2-га відзнака поспіль для цього препарату. Водночас Нообут IC став засобом для підвищення розумової діяльності 2021 – і для нього це вже 3-тя відзнака від Народної премії.

Також усі флагмани лінійки "амі" від ТДВ "Інтерхім" здобули перемогу у своїх категоріях – це добре знані АміксинАміцитрон та Амілар.

До того ж званням препарату року були вшановані такі визнані споживачами та фахівцями засоби як Мебікар ICКардітаб ІС та Регісол ІС.

Нагадаємо, що "Українська народна премія" – всеукраїнський національний проєкт, спрямований на визначення найкращих товарів та послуг, серед представлених на українському ринку, на основі вподобань найсправедливішого та найсуворішого журі – українських споживачів.

Тішимося, що препарати виробництва "Інтерхім" користуються довірою та підтримкою. Дякуємо усім, хто за них голосував, а ще більше тим, хто тримає їх у домашній аптечці 
 
Бережіться та будьте здорові!