Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

БЕЗ РИЗИКІВ І НЕПРИЄМНИХ НАСЛІДКІВ!

БЕЗ РИЗИКІВ І НЕПРИЄМНИХ НАСЛІДКІВ!

Питання щодо забезпечення належного транспортування (перевезення) лікарських засобів актуальні в даний час як для виробників, так і для дистриб'юторів. Умови транспортування регламентовані Ліцензійними умовами та вимогами Належних практик дистрибуції та зберігання лікарських засобів.


Компанія «ІНТЕРХІМ» пішла шляхом формування власного парку транспортних засобів, які дозволяють гарантувати якість і безпеку лікарським засобам, що поставляються дистриб'юторам. «ІНТЕРХІМ» став першим в Україні власником одного з рефрижераторних напівпричепів S.KO COOL, а також пакету комплектації Pharmapro для максимального захисту вантажу, що перевозиться.

Компанія Schmitz Cargobull є лідером на ринку серед «холодильників» на колесах і пропонує найкращі ізотермічні напівпричепи і рефрижератори для перевезення вантажів, які вимагають особливого температурного режиму. Пакет комплектації Pharmapro дозволяє забезпечити три температурні режими: менш -20 °С, від +2 °С до +8 °С та від +15 оС до +25 оС. Напівпричеп пройшов кваліфікаційні випробування в умовах «зима» (менш -18 °С) і «літо» (більш +35 оС), що підтверджено сертифікатом Doc. No.: GMP 2017-009 Pharmaserv GmbH & Co. KG.


Під час транспортування лікарських засобів за допомогою високоточних датчиків здійснюється постійний моніторинг температури. Всі зміни температури фіксуються температурним самописцем і цифровим інтерфейсом. Вантажне відділення рефрижераторного напівпричепа S.KO COOL відповідає суворим вимогам гігієнічних стандартів, що пред'являються відповідно до HACCP та IFS. Вантажне відділення легко очищується і піддається дезобробці.