Закрыть
Развернуть меню
Здоровье – это отсутствие внутренних помех для жизнедеятельности.
Контакты
Одесса(048) 777-29-50
Киев(044) 455-84-42

ІнтерХім на честь 30-річчя перерахували 3 000 000 гривень на перший у світі флот морських дронів та відкрив власний збір

ІнтерХім на честь 30-річчя перерахували 3 000 000 гривень на перший у світі флот морських дронів та відкрив власний збір ІнтерХім на чолі з гендиректором Анатолієм Редером долучився до ініціативи президента України Володимира Зеленського United24 та на честь 30-річчя компанії перерахував три мільйони гривень на перший у світі флот морських дронів, який може змінити хід військових подій!

Кошти підуть на закупівлю безпілотних надводних апаратів, які можуть захистити акваторії, не дадуть виходити російським кораблям-ракетоносіям з портів, оберігатимуть торгові судна і виконуватимуть секретні місії. Також дрони розблокують коридор для цивільних кораблів, які везуть зерно для багатьох країн світу.

Окрім цього, до ювілею компанії, який відбудеться 11 грудня, ми відкрили власний збір, щоб пришвидшити купівлю першої партії морських дронів! Цільова сума збору складає 2 000 000 гривень, адже Перемога - це найкращий подарунок для українців! Тож закликаємо усіх друзів, колег та партнерів долучатись до збору за посиланням:

https://send.monobank.ua/jar/Vv6RkVNBT

Незалежно від зібраної суми фармкомпанія «ІнтерХім» в обов’язковому порядку закриє збір у повному обсязі!

Разом - ми потужна сила! Все буде Україна!

Український флот морських дронів!