Закрити
Розгорнути меню

Фармацевтична розробка АФІ

Розробка способів отримання (методів синтезу) та очищення активних фармацевтичних інгредієнтів (лікарських субстанцій)

НАУКОВО-ДОСЛІДНА ТЕХНОЛОГІЧНА ЛАБОРАТОРІЯ АКТИВНИХ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ (НДТЛ АФІ) відділу хімічних досліджень веде роботи з розробки способів одержання та очищення активних фармацевтичних інгредієнтів (АФІ) не тільки для власного виробництва, а й під ЗАМОВЛЕННЯ. А завдяки наявному у підрозділу потенціалу наші клієнти мають можливість замовляти розробку багатостадійних (до 9 стадій) складних синтезів (у тому числі стереоселективності).

Технології ТДВ «ІнтерХім»

Окремим рядком слід відзначити діяльність НДТЛ з розробки способів отримання і впровадження у промислове виробництво всіх АФІ-генериків (клофелін, прозерин, мебікар, клоназепам та ін.), що випускаються компанією «ІнтерХім». Крім того, лабораторією компанії впроваджені в промислове виробництво технології одержання оригінальних препаратів, серед яких Аміксин, Гідазепам і Левана (циназепам).
На даний момент лабораторія веде успішну роботу і в нових напрямках. Сьогодні на етапі дослідно-промислового виробництва знаходяться декілька препаратів.

Технології під замовлення

За замовленням фармацевтичних підприємств нашою компанією були розроблені методики очищення новокаїну, сульфокамфорної кислоти, анальгіну, дибазолу, дофаміну і ін., розроблені способи одержання декількох субстанцій-генериків.

Контактна інформація

Заст. генерального директора з науково-дослідної роботи
Кашуцький Сергій Миколайович.
тел. (048) 729-78-55; 777-29-50,
Одеса, Люстдорфська дорога, 86
E-mail: kashutski@interchem.com.ua