Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Новини

  • «ІнтерХім» став учасником пілотного проекту МОЗ щодо маркування лікарських засобів «ІнтерХім» став учасником пілотного проекту МОЗ щодо маркування лікарських засобів МОЗ України оголосило про запуск пілотного проекту з маркування контрольними знаками і проведення моніторингу обігу лікарських засобів Наказом профільного міністерства затверджено список його учасників. «ІнтерХім» став одним з 4 фармвиробників, які візьмуть участь у проекті. Пілотний проект стане першим етапом на шляху до формування єдиної державної системи 2D маркування лікарських засобів, яка дозволить істотно знизити ризик фальсифікації ліків. Всього в проекті візьме участь 12 суб'єктів господарювання. За задумом МОЗ даний проект...
  • "ІнтерХім" запрошує зустрітися на CPhI Worldwide 2019 На нас невблаганно насувається без перебільшення наймасштабніша подія у світовій фармацевтичній індустрії - міжнародна виставка CPhI Worldwide 2019. Цього року виставка пройде у Франкфурті 5-7 листопада. Компанія «ІнтерХім» вже в п'ятий раз представлятиме вітчизняного виробника на цьому заході. Будемо раді зустрітися з нашими партнерами або зав'язати нові ділові знайомства у Франкфурті.
    До зустрічі на нашому стенді 91А43!

  • Вітаємо наших баскетболісток з перемогою в «Відкритому Кубку Львова»! Вітаємо наших баскетболісток з перемогою в «Відкритому Кубку Львова»! Жіноча баскетбольна команда «ІнтерХім СДЮСШОР» здобула впевнену перемогу в «Відкритому Кубку Львова», який відбувся 27-29 вересня в місті Лева. У всіх 3 турнірних матчах «ІнтерХім» здобув упевнену перемогу над суперниками. «Міцним горішком» виявилися господарі турніру «СБК Львів», проте і тут перевага одеситок в 27 очок не залишила противнику шансів на успіх. Вітаємо наших спортсменок із заслуженою перемогою і бажаємо їм такого ж вдалого продовження сезону!

  • «ПАНАЦЕЯ 2019»: «Аміксін® IC» знову визнаний кращим «ПАНАЦЕЯ 2019»: «Аміксін® IC» знову визнаний кращим 18 вересня 2019 року в КВЦ «Парковий» відбулася церемонія нагородження переможців XX ювілейного конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України «ПАНАЦЕЯ 2019». Головною метою конкурсу є аналіз діяльності фармринку, фіксація головних змін і визначення лідерів галузі. Препарат «Аміксін® IC» був в черговий раз визнаний «Препаратом року» серед безрецептурних лікарських засобів. Раніше «Аміксін® IC» тричі здобував звання кращого препарату року - в 2008, 2011 і 2013 році.

  • Компанія «ІнтерХім» підтвердила відповідність виробництва лікарських засобів Ліцензійним вимогам Компанія «ІнтерХім» підтвердила відповідність виробництва лікарських засобів Ліцензійним вимогам За результатами планової перевірки виробничих дільниць готових лікарських засобів та активних фармацевтичних інгредієнтів ТДВ “ІНТЕРХІМ”, яка здійснювалась в червні цього року фахівцями Державної служби України з лікарських засобів МОЗ України, наша компанія вкотре підтвердила відповідність власного виробництва діючим Ліцензійним вимогам. Також в рамках інспектування було підтверджено галузь атестації аналітичної лабораторії, яка здійснює контроль якості лікарських препаратів на всіх етапах її виробництва - від вихідного контролю...