Закрити
Розгорнути меню

Соціальна відповідальність

«Для нас дуже важливо бути потрібними людям»

Найважливішим у житті кожної людини є здоров'я. Усвідомлюючи високу соціальну відповідальність виробника лікарських препаратів, своїм пріоритетним завданням «ІнтерХім» вважає забезпечення стабільно високої якості продукції. Наша головна мета – виробництво безпечних, ефективних і доступних ліків, створених з турботою про ваше здоров'я. Недарма девіз компанії – «Ліки з добрих рук»!

Логотип компанії - піраміда - найстійкіша і найнепохитніша фігура в умовах земного тяжіння, як символ надійності та незалежності від зовнішніх умов. Час підтвердив – компанія здатна забезпечувати стабільність фінансово-економічного стану і постійність у темпах розвитку, що випереджують ринок. Зростання виробництва дає можливість створювати нові високооплачувані робочі місця, збільшувати суми податкових відрахувань і зборів до бюджетів усіх рівнів та соціальних фондів. У 2011 році підприємство було визнано переможцем Одеського обласного Регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінний платник податків-2011» у медичній галузі.

«ІнтерХім» є колективним членом Всеукраїнської громадської організації «Українська ліга сприяння розвитку паліативної та хоспісної допомоги», чиєю метою є зміна ситуації на користь пацієнтів і забезпечення права людини на гідне життя в останні її місяці і роки. 1 лютого 2013 вперше в Україні ТДВ «ІнтерХім» зареєстрував препарат «Морфіну сульфат» в таблетованій формі. Цей препарат є «золотим стандартом» ВООЗ для лікування болю, викликаної хронічної або невиліковною хворобою. Донині українським пацієнтам була доступна лише ін'єкційна форма морфіну. Поява морфіну в таблетованій формі покликана вирішити проблему обмеженості доступу тяжкохворих пацієнтів до адекватного знеболення. Перша партія препарату була безкоштовно передана МОЗ України для забезпечення потреб паліативної медицини в лікувальних закладах різних регіонів України.

Будучи частиною соціуму, наша компанія ніколи не залишається осторонь від проблем і турбот суспільства. ТДВ «ІнтерХім» надає постійну благодійну фінансову та медикаментозну допомогу організаціям міста Одеси та Одеської області.

Для колективу «ІнтерХіма» підшефними стали:
Одеський КЗ «Геріатричний Будинок милосердя Святого цілителя Пантелеймона»; Дитячий будинок № 9;
Будинок Милосердя територіального центру соціального обслуговування Татарбунарської райдержадміністрації; Будинок дитини при ЧИК-74; Благодійний фонд «Підтримки та розвитку дитячого та жіночого баскетболу в Одесі» ім. І. Я. Кесельмана.

Також «ІнтерХім» надає допомогу і підтримку:
Раді ветеранів Київського району, Раді міського товариства пенсіонерів,
Свято-Пантелеймонівському монастирю, Благодійному фонду «Дорога до дому», Благодійному фонду «Довіра», Одеській обласній організації Товариства Червоного Хреста, Храму Святого Великомученика і Побідоносця Георгія, Храму Різдва Христового Одесько-Балтської єпархії, поліклінікам та лікарням нашого міста, багатодітним сім'ям та тим, кому необхідна допомога.

Крім того, «ІнтерХім» не забуває про зміну, що підростає, і дбає про розвиток наукової думки, надаючи спонсорську допомогу хімічному факультету Одеського національного університету імені І.І. Мечникова. Компанія є засновником щомісячних стипендій для студентів-хіміків і підвищених стипендій для талановитих вчених і студентів.

З червня 2014 ТДВ «ІнтерХім» для забезпечення військових госпіталів, лікувальних закладів, які надають медичну допомогу бійцям, які приймають участь у військових діях в зоні АТО, а також допомоги нужденним і тимчасово переселеним громадянам, передав на безкоштовній основі лікарських засобів на суму 6,3 млн. грн. В цілому, протягом 2014-2015 років «ІнтерХім» надав благодійну допомогу на суму 15,5 млн. грн.

«Основні пріоритети і цінності компанії – люди, освітня та культурна основа, законність і згуртованість»

Переступаючи 20-ти річний рубіж роботи, можна сміливо сказати, що одне з найважливіших досягнень компанії – створення високопрофесійної, згуртованої команди. За час роботи наш колектив виріс з 15 до 543 чоловік. Сьогодні серед співробітників компанії 4 доктори, 19 кандидатів наук, 287 дипломованих фахівців, чверть з яких закінчили вищий навчальний заклад з відзнакою.

Головне, що колектив підприємства – це одна сім'я. Ми з гордістю можемо сказати: головний секрет успіху «ІнтерХім»  – це ми самі!

І ми не без гордості говоримо, що на підприємстві створені всі необхідні умови для безпечної роботи, навчання та підвищення кваліфікації, розширення творчих можливостей кожного члена колективу. При цьому кожному співробітнику забезпечена гідна заробітна плата і соціальні гарантії. Середня зарплата на підприємстві в 1,7 рази перевищує цей показник в Україні і в 1,9 рази в Одеському регіоні. Середній вік співробітників компанії – 45 років, середній стаж роботи в компанії «ІнтерХім» – 7,4 року. 80% фахівців, влаштувавшись на роботу в ТДВ «ІнтерХім», залишаються в нашому колективі і сьогодні. Звичайно ж, прикраса і окрема гордість нашої компанії – це наші жінки. У «ІнтерХімі» працюють 268 жінок. І на сьогоднішній день «ІнтерХім» може похвалитися середньорічним показником народжуваності, який в три рази випереджає показник народжуваності по країні!

«Людина заробляє гроші, щоб добре жила його сім'я, а компанія заробляє гроші, щоб добре жили її співробітники», – говорить Олена Овдєєнко, заступник генерального директора «ІнтерХім» з загальних питань.