Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Новини

  • Компанія Компанія "ІнтерХім" розробила і вивела на ринок нову форму препарату «Гідазепам ІС®» - сублінгвальні таблетки Тепер «Гідазепам IC®» випускається в двох лікарських формах: для перорального і сублінгвального прийому. після сублінгвального прийому одноразових доз дія препарату проявляється через 5-15 хв, а після прийому пероральної форми - через 30-60 хвилин. максимальний ефект досягається протягом 1-4 годин, з наступним поступовим послабленням.

    Сублінгвальні форми бензодіазепінів застосовуються для контролю тривоги і профілактики емоційного стресу, наприклад, у пацієнтів, перед хірургічними втручаннями і стоматологічними процедурами. такі відомі...
  • Продуктовий портфель компанії «ІнтерХім» поповнився новою дозуванням препарату «Мебікар ІС» - 500 мг Продуктовий портфель компанії «ІнтерХім» поповнився новою дозуванням препарату «Мебікар ІС» - 500 мг Компанія "ІнтерХім" випустила додаткове дозування відомого на ринку препарату "Мебікар ІС". наявність двох дозувань - 300 і 500 мг дозволить оптимізувати режим дозування в залежності від терапевтичної цілі та індивідуальних особливостей з урахуванням вікової категорії.

    Людям, що знаходяться у стані страху, тривоги, дратівливості, тривожної недовірливості, нерішучості, страждаючих від емоційної лабільності внаслідок ситуаційних, невротичних та реактивних розладів, "Мебікар ІС" допомагає нормалізувати самопочуття та здатність до продуктивної...
  • Алкодез: приймай ДО - не страждай ПІСЛЯ! Алкодез: приймай ДО - не страждай ПІСЛЯ! У квітні і травні препарат «Алкодез® IC» можна побачити на центральних телевізійних каналах України в 5 креативних роликах за мотивами агітаційних плакатів часів СРСР.

    Препарат «Алкодез® IC» застосовується для запобігання та зменшення токсичного впливу алкоголю, при гострій та хронічній алкогольній інтоксикації, при алкогольному абстинентному синдромі, а також в комплексній терапії захворювань печінки.

    АЛКОДЕЗ: приймай ДО - не страждай ПІСЛЯ!

    шукайте АЛКОДЕЗ в журналах «МАКСИМ» і «Автосвіт»:





    Слухайте про АЛКОДЕЗ на Radio ROKS і Авторадіо.
  • 22 лютого 2013 в ДСКН відбувся круглий стіл «Забезпечення адекватного знеболення в Україні: таблетований морфін та інші опіоїдні анальгетики» 22 лютого 2013 в ДСКН відбувся круглий стіл «Забезпечення адекватного знеболення в Україні: таблетований морфін та інші опіоїдні анальгетики» 22 лютого 2013 в Державній службі України з контролю за наркотиками відбувся круглий стіл «Забезпечення адекватного знеболення в Україні», присвячений питанням реєстрації в Україні морфіну в таблетках.

    Питання призначення, застосування та контролю використання таблетованого морфіну в присутності журналістів і представників телевізійних каналів обговорили голова Державної служби України з контролю за наркотиками Володимир Тимошенко, голова правління ВГО «Українська ліга сприяння розвитку паліативної та хоспісної допомоги» Василь...
  • Таблетований морфін буде переданий в якості благодійної допомоги для пацієнтів хоспісів Таблетований морфін буде переданий в якості благодійної допомоги для пацієнтів хоспісів Компанія «ІнтерХім» виступила з пропозицією передати більше 16 тис. упаковок із знеболюючими препаратами, в тому числі таблетірованним морфіном, в якості благодійної допомоги для лікування пацієнтів хоспісних закладів та відділень паліативної допомоги. Розподіл і використання цієї допомоги буде здійснюватися за переліком, який визначить МОЗ України.

    Як відзначають в Державній службі України з контролю за наркотиками, щорічно в Україні майже 428 тис. людина потребують знеболювання та паліативної допомоги для полегшення...