Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

«ІнтерХім» - 25 років на фармацевтичному ринку України!

«ІнтерХім» - 25 років на фармацевтичному ринку України!

11 грудня фармацевтична компанія «ІнтерХім» відсвяткувала свій 25-річний ювілей. Підходячи до такого значного рубежу неможливо не озирнутися назад і не згадати як все починалося. Підприємство було створено в 1992 році аспірантами та науковими співробітниками Фізико-хімічного інституту ім. А.В. Богатського НАН України. І за минулий з тих пір час, компанія стала великим фармацевтичним підприємством повного циклу, одним з лідерів українського ринку.

Через 25 років, «ІнтерХім» - це не просто група однодумців, це величезна родина з загальними цілями, прагненнями і, безсумнівно, вірою в щасливе майбутнє.

«ІнтерХім» починав свою діяльність з виробництва продуктів тонкого органічного синтезу, поступово розвиваючись і поповнюючи свій продуктовий портфель новими продуктами. Три виробничих черги «ІнтерХім» дозволяють випускати 9 тонн фармацевтичних субстанцій, 1 мільярд таблеток і 100 мільйонів саше в рік. Перелік продукції включає в себе не тільки лікарські засоби в таблетках, капсулах і саше, а також ряд дієтичних добавок для здорового способу життя, разом з лінійкою спортивного харчування «SmartPit».

Навіть досягнувши таких розмірів і зайнявши своє місце на ринку, «ІнтерХім» не планує зупинятися. Ще один привід для святкування - відкриття нової промислової ділянки з виробництва фармацевтичних субстанцій.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" генеральний директор компанії "ІнтерХім" Анатолій Редер в ході урочистих заходів, присвячених 25-річчю компанії, запуск нового комплексу з виробництва АФІ є завершальним етапом інвестиційної програми вартістю EUR50 млн, яка реалізується з 2012 року.

Інвестиції в новий комплекс з виробництва АФІ склали близько EUR9 млн.

Як зазначив А.Редер, відкриття цього комплексу не принесе грошей відразу, це інвестиція, яка дозволить закріпити положення компанії на ринку. За його словами, компанія планує використовувати АФІ, вироблені на новому комплексі, в основному для власних потреб.

"Сьогодні ми використовуємо для власних потреб близько 85% вироблених АФІ і близько 15% продаємо. У той же час до нас надходять замовлення на деякі АФІ з-за кордону. Ми вивчаємо можливості експорту", - сказав він.

А.Редер зазначив, що обладнання комплексу дозволять в повній мірі забезпечити виконання екологічних стандартів і вимог, повністю виключаючи можливість контакту хімічних речовин з навколишнім середовищем. Крім того, обладнання комплексу дозволить випускати дрібнодисперсні АФІ і малі партії субстанцій.

Посилання на повну статтю: http://interfax.com.ua/news/pharmacy/469001.html

Також під час офіційного заходу, присвяченого 25-річчю компанії, на будівлі заводу було встановлено меморіальну дошку, трьом видатним українським вченим-хімікам зі світовими іменами - Олексію Богатського, Андрію Грень та Миколі Лук'яненко.

Крім того, до 25-річчя трудовий колектив підприємства був нагороджений Почесною грамотою ОДА за вагомі трудові досягнення у розвитку національної фармацевтичної промисловості, розвиток сучасного впроваджувального комплексу академічної науки і виробничо-технологічного підприємства з виробництва високоякісних вітчизняних лікарських засобів, а також з нагоди завершення будівництва нового лабораторно-виробничого комплексу.

В кінці, хотілося б подякувати всім, хто разом з нами пройшов цей довгий шлях, адже без надійних партнерів, висококваліфікованих співробітників і лояльних споживачів такий успіх був би неможливий!