Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

“Інтерхім” долучився до будівництва національного арт-об`єкта “Серце України”

“Інтерхім” долучився до будівництва національного арт-об`єкта “Серце України”

У День Державного Прапора в географічному центрі України презентували знаковий артоб'єкт "Серце України". Одним з генеральних партнерів його зведення став Інтерхім.

Пам'ятний комплекс збудували за кілька місяців на Черкащині, біля села Мар'янівка з нагоди 30-річчя незалежності. Об’єкт складається із 25 пар крил висотою понад 5 метрів, що уособлюють 24 області та АР Крим. Кожна пара крил прикрашена автентичним орнаментом відповідного регіону.

"Серце України" повністю зведене коштом меценатів без залучення державного фінансування. Інтерхім на чолі з Анатолієм Редером чи не найпершими долучилися до будівництва на прохання Черкаської ОДА.

Згори інсталяція виглядає, як кремезний компас у центрі якого "пульсує серце", биття якого можна почути та навіть побачити завдяки підсвітці. Одразу біля артоб'єкта розташувався найбільший на Черкащині прапор, що майорить над землею на висоті 52 метрів.

23 серпня участь у церемонії підняття цього прапора взяв президент Володимир Зеленський, керівництво області, діячі культури та представники українського бізнесу, які долучилися до фінансування проєкту.

Презентований об’єкт є безбар’єрним, тобто інклюзивним: у ньому передбачена тактильна мапа та навігація, пандуси, аудіогід та дублювання усіх інформаційних показників шрифтом Брайля.

Інтерхім тішиться, що замість старого недобудованого пам'ятного знака спільними зусиллями вдалося подарувати країні нове "серце".


Фармацевтична компанія “Інтерхім” долучилася до будівництва національного  арт-об'єкта “Серце України”