Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

26-27 вересня в Івано-Франківську відбудеться Науково-практична конференція з міжнародною участю «Впровадження стандартів надання паліативної допомоги»

26-27 вересня в Івано-Франківську відбудеться Науково-практична конференція з міжнародною участю «Впровадження стандартів надання паліативної допомоги» Конференція проводиться згідно з рішенням Першого Національного Конгресу з паліативної допомоги, який проходив у 2012 році.

Мета проведення - визначення та впровадження стандартів надання паліативної допомоги. До участі запрошені лікарі, вчені, фахівці, які надають допомогу паліативним хворим, у тому числі лікарі закладів паліативної та хоспісної медицини, соціальні працівники, психологи, юристи, студенти ВНЗ.

Конференція проводиться за підтримки Обласного управління охорони здоров'я, Національного Івано-Франківського медичного університету, Української ліги сприяння розвитку паліативної та хоспісної допомоги, Івано-Франківського центру паліативної допомоги та МФ «Відродження». Компанія «ІнтерХім» надала спонсорську допомогу в організації конференції.