Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

«Флумібакт ІС». Рівень А в рекомендаціях по лікуванню бактеріальних вагінозів!

«Флумібакт ІС». Рівень А в рекомендаціях по лікуванню бактеріальних вагінозів!

Компанія «ІНТЕРХІМ» випустила новий лікарський засіб - протимікробний та антисептичний препарат для застосування в гінекології.

1 вагінальна таблетка містить 10 мг деквалінію хлориду, який має широкий спектр антимікробної дії по відношенню до різних грампозитивних і грамнегативних бактерій, грибів і найпростіших одноклітинних організмів.

  • Застосування деквалінію хлориду в дозі 10 мг протягом 6 днів поспіль забезпечує ефективну і безпечну терапію різних вагінальних інфекцій в повсякденній практиці [Werner Mendling. Use of locally delivered dequalinium chloride in the treatment of vaginal infections: a review. Arch Gynecol Obstet (2016)].

  • Рівень рекомендацій щодо застосування деквалінію хлориду для лікування бактеріального вагінозу - А [Gilbert GG Donders. Treatment of bacterial vaginosis: what we have and what we miss. Expert Opin. Pharmacother. (2014 року)].

Препарат застосовується при вагінальних інфекціях бактеріального і грибкового походження (бактеріальний вагіноз і кандидоз), трихомоніазі, для санації перед гінекологічними втручаннями та пологами.

«Флумібакт IC» відпускається без рецепта. Повна інформація про препарат приведена в інструкції для медичного застосування.