Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Генеральний директор компанії Анатолій Редер удостоєний звання почесного професора ОНУ ім. Мечникова

Генеральний директор компанії Анатолій Редер удостоєний звання почесного професора ОНУ ім. Мечникова Генеральний директор ТДВ «ІнтерХім» Анатолій Редер удостоєний звання почесного професора Одеського національного університету імені І.І. Мечникова. Урочиста церемонія вручення дипломів відбулася 12 травня на святковому засіданні вченої ради з нагоди святкування 150-річчя вузу.
«Мені надзвичайно приємно, почесно і навіть якось ніяково отримувати таке високе звання в стінах університету. Моя доросле життя, мій рух по життю почався саме у цій будівлі, в цьому приміщенні відбулося зарахування до університету. Це було в 1978 році. З того часу багато чого сталося, але всі ці роки я з величезною теплотою згадую рідну альма-матер. Університет став засобом втілення моєї мрії. Крім цього, Одеса без Одеського університету просто неможлива », - сказав під час засідання Анатолій Редер.

Девіз Одеського національного університету в ювілейному для вузу році - «Творимо успішні кар'єри!». «ІнтерХім» вже не перше десятиліття переконується в цьому на власному досвіді - сьогодні кожен 5 співробітник компанії - випускник Одеського національного університету ім. Мечникова.