Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

«Інтерхім» - чемпіон України!

«Інтерхім» - чемпіон України!
Збулася давня мрія кількох поколінь одеських баскетболісток! Одеський жіночий баскетбольний клуб «Інтерхім-СДЮСШОР ім. Литвака», основу якого складають вихованки одеської СДЮСШОР №2, якій присвоєно ім'я Бориса Давидовича Литвака, чудово провів сезон і поклав золоті медалі чемпіонату в Кубок України.

У фінальній серії до двох перемог проти столичного «Динамо-НПУ» одеситки зробили впевнений заділ ще в першій грі в Києві 23-го квітня. Перемога над «Динамо» з рахунком 98:68 дозволила підопічним Ірини Щипакіної з упевненістю підійти до повторної зустрічі, яка відбулася в СДЮСШОР ім. Литвака 26-го квітня. В результаті одеські баскетболістки вдруге здолали «Динамо», на цей раз з рахунком 91:69 ​​і виграли фінальну серію - 2:0. Третя гра не знадобилася, і одеський жіночий баскетбольний клуб вперше в своїй історії завоював титул чемпіона України.



На церемонії нагородження «Інтерхіму» був вручений чемпіонський Кубок і золоті медалі чемпіонату України. Цих почесних нагород удостоїлися: Наталя Колотовська (капітан команди), Юлія Сергєєва, Катерина Добрикова, Світлана Колібабчук, Жанна Лиходід, Аріна Білоцерківська, Христина Карп, Єлизавета Мітіна, Юлія Мусієнко, Ольга Краєвська, Ольга Борисенко, Ганна Сугак, Єлизавета Апанович.
Крім того, Аріна Білоцерківська була визнана кращим розігруючим і кращим гравцем чемпіонату України в цілому.

Вітаємо наших чемпіонок з перемогою і хочемо побажати, щоб чемпіонський Кубок якомога довше залишався в Одесі!