Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

«ІнтерХім» планує в повному обсязі реалізувати проект розширення виробництва до кінця 2015 року

«ІнтерХім» планує в повному обсязі реалізувати проект розширення виробництва до кінця 2015 року ТДВ «ІнтерХім» планує до кінця 2015 року реалізувати проект розширення виробництва в повному обсязі. Це дозволить підприємству поповнити лінійку своєї продукції, а також активізувати створення оригінальних лікарських засобів.

«Ми реалізуємо великий проект розвитку виробництва. На сьогодні побудовано більше 15 тис. кв. м нових виробничих площ. Це дасть можливість в чотири рази збільшити потужність. Після запуску проекту зможемо випускати практично будь-які тверді форми лікарських засобів. В даний час ми інвестували вже близько 70% вартості проекту. Весь проект буде реалізований до кінця майбутнього року», - розповів генеральний директор компанії.

Анатолій Редер також зазначив, що новий проект має основні фази - розширення виробництва, об'єднання всіх лабораторних та аналітичних потужностей "під одним дахом", а також переведення виробництва фармацевтичних субстанцій в нове приміщення. Після запуску проекту наше хімічне виробництво субстанцій відповідатиме найвищим світовим стандартам. Крім того, «ІнтерХім» забезпечить супровід 100% упаковок лікарських засобів, що випускаються, індивідуальними кодами, що дозволить відстежувати їх оборот.

Повну версію інтерв'ю Анатолія Редера агенству «Інтерфакс-Україна» читайте на сайті