Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

«ІнтерХім» - дебютант міжнародної виставки CPhI Worldwide

«ІнтерХім» - дебютант міжнародної виставки CPhI Worldwide
Компанія «ІнтерХім» вперше взяла участь у найбільшому заході в світі фармацевтики - міжнародній виставці CPhI Worldwide, яка цього року з 13 по 15 жовтня проходила в Мадриді.
Компанія була представлена ​​у категорії «Виробництво готових лікарських засобів», в якій взяли участь понад 100 компаній.
CPhI Worldwide - щорічний захід, який збирає під одним дахом більше 36000 професіоналів в області фармацевтики з 150 країн світу. В експозиції CPhl Worldwide представлені компанії самого широкого профілю: від R&D до виробників фармінгредіентів і готових лікарських форм.
CPhl Worldwide - це більше, ніж просто виставка, це джерело цінної інформації для розвитку бізнесу, пошуку нових партнерів, розширення ринків збуту, а також майданчик для обміну досвідом та професійних дискусій.
Ми пишаємося тим, що «ІнтерХім» - одна з українських фармкомпаній, яка готова представляти фармгалузь нашої країни на такому престижному міжнародному форумі. Сьогодні фармацевтична продукція провідних українських виробників відповідає високим вимогам європейських стандартів якості. Сучасний рівень оснащеності та організації виробництва, а також висока кваліфікація персоналу, виправдовує підвищений інтерес закордонних партнерів до експонентів з України.
Слоган нашої експозиції на CPhI Worldwide-2015 - «INTERCHEM - Your Comfort Landing in UKRAINE». Сподіваємося, що наша участь у виставці дозволить не тільки досягти поставлених комерційних цілей, а й сприяло формуванню позитивного іміджу українського фармвиробника.
CPhl 2016 також пройде в Іспанії. Будемо раді зустрітися зі старими і новими знайомими в Барселоні!