Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Інтерхім став переможцем Ukrainian Employers Awards 2020

Інтерхім став переможцем Ukrainian Employers Awards 2020

"Інтерхім" став переможцем Ukrainian Employers Awards 2020! За результатами щорічного конкурсу підприємство отримало почесну відзнаку "За розвиток соціального підприємництва".

Щорічною премією Федерації роботодавців України нагороджують представників бізнесу, які досягли вагомих позитивних результатів: збільшили кількість робочих місць, відкрили нові виробництва, здійснили технічний прорив тощо. На церемонії нагородження фармацевтичну компанію "Інтерхім" традиційно представляв генеральний директор Анатолій Редер

З повним переліком переможців можна ознайомитися на сайті організатора: https://bit.ly/3nLLQlK .

Анатолий Редер и Интерхим на Ukrainian Employers Awards

Нагадуємо, що Федерація роботодавців України - це одне з найвпливовіших об'єднання українського бізнесу. Заснована у 2002 році, Федерація 18 років успішно представляє та захищає інтереси бізнесу як в Україні, так і на міжнародному рівні. Сьогодні ФРУ об'єднує майже 100 галузевих і територіальних організацій роботодавців, що представляють найбільш вагомі сектори економіки України. Загалом Федерація представляє інтереси близько 8500 підприємств, які у сукупності генерують 70% ВВП України та дають роботу понад 5 млн людей. 

Награда Интерхим на Ukrainian Employers Awards

Дякуємо за відзнаку та довіру!