Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Кубок України: ІнтерХім-СДЮСШОР вдруге здобув почесний трофей

Кубок України: ІнтерХім-СДЮСШОР вдруге здобув почесний трофей

4 березня увосьме було розіграно Кубок України серед жінок. Ним знову заволодів одеський ІнтерХім-СДЮСШОР, здолавши у фіналі грізний Київ-Баскет 74:66.



ІнтерХім-СДЮСШОР вирішив йти до кінця у своєму прагненні здобути трофей. Київ-Баскет розпочав звично і з початку матчу вирішив піти у відрив. Але одеситки не дали цього зробити. Третю чверть ІнтерХім розпочав вдало – Кристина Карп реалізувала «два з фолом» і вивела Одесу вперед 33:31. Це був сигнал відриватися. Підопічні Ірини Щипакіної майстерно «вчепилися» у переможний результат. Цей шанс не можна було упускати. Згуртовані спільною метою одеситки лише раз підпустили суперниць на відстань одного влучного кидка. Вони знову відірвалися на безпечну відстань і гросмейстерські провели останню хвилину матчу.

Остаточний рахунок матчу 74:66 на користь одеситок.



Так ІнтерХім-СДЮСШОР знову, через рік перерви, заволодів Кубком України.
Повний, емоційний і насичений звіт про перебіг подій з матчу можна подивитись на офіційному сайті ФБУ за посиланням.

За словами офіційного сайту Федерації Баскетболу України - непереможених команд не існує. Це довів у фіналі Кубка України 4 березня ІнтерХім-СДЮСШОР, здолавши грізний Київ-Баскет. Вашій увазі репортаж телеканалу "Київ".



На цьому приємні новини для одеситок не закінчилися. Після завершення резонансного матчу три лідерки ІнтерХім-СДЮСШОР отримали індивідуальні нагороди від ФБУ. Так кращим захисником Фіналу чотирьох заслужено було визнано Юлію Мусієнко, яка у фінальній грі віддала 11 результативних передач і оформила дабл-дабл. Ще одна молода одеситка – Кристина Карп отримала звання кращого центрового, а MVP фінальної частини Кубка України було визнано капітана команди – Світлану Колібабчук. Карп та Колібабчук у фінальній грі на двох здобули 33 підбирання.



Зі всіма, хто не зміг бути присутній на фіналі Кубка України, ділимось
найкращими моментами фіналу Кубка України.



Також читайте за посиланням нижче інтерв’ю головного тренера нового володаря Кубку України. Ірина Щипакіна розповіла, чому команді ІнтерХім-СДЮСШОР вдалося обіграти Київ-Баскет і порівняла свої емоції від цієї перемоги і дворічної давнини.

Ірина Щипакіна: командний дух придбати неможливо

Повний фотозвіт можна подивитися наwww.fbu.ua

Вітаємо дівчат з перемогою. Ми пишаємося нашими спортсменками!