Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

ТДВ «ІНТЕРХІМ» на 77-му Всесвітньому конгресі з фармації та фармацевтичних наук.

ТДВ «ІНТЕРХІМ» на 77-му Всесвітньому конгресі з фармації та фармацевтичних наук.

З 10 по 14 вересня 2017 р. в м. Сеул, Південна Корея, відбулася визначна подія для фармацевтичної спільноти усього світу — 77-й Всесвітній конгрес з фармації та фармацевтичних наук (77th World Congress of pharmacy and pharmaceutical sciences) Міжнародної фармацевтичної федерації (International Pharmaceutical Federation – FIP).

Вперше в історії розвитку фармацевтичного сектору охорони здоров’я на світовому конгресі фармацевтів та фармацевтичних наук були представлені здобутки українських компаній — виробників лікарських засобів. ТДВ “Інтерхім” брав участь у національній експозиції «Україна фармацевтична», де мав змогу представити власну високоякісну продукцію світовій фармацевтичній спільноті. В рамках конгресу, в якому приймали участь більше 3000 делегатів з різних країн світу, було проведено ряд переговорів і зустрічей, зокрема з президентом Фармацевтичної асоціації Південної Кореї Сеок Гу Чангом, з генеральним секретарем Міжнародної фармацевтичної асоціації Люком Безансоном, віце-президентом Міжнародної фармацевтичної асоціації Ліндою Хейкс, секретарем виконуючого обов’язки посла України в Південній Кореї Андрієм Покришко та іншими представниками фармацевтичних кіл з країн Африки, Азії, Близького Сходу, Європи та Північної Америки. Одним з головних здобутків для фармацевтичної галузі України можна вважати розробку Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством охорони здоров’я України та Міністерством охорони здоров’я і добробуту Республіки Корея в галузі охорони здоров’я і медичних наук, на засадах якого буде досягнуто взаємовизнання стандартів фармацевтичної галузі між двома країнами, що значним чином позитивно вплине на подолання бар’єрів входження на ринок Республіки Корея українських виробників лікарських засобів.

Зважаючи на той факт, що Міжнародна фармацевтична федерація вважає головною проблемою корейського фармацевтичного ринку нестачу генеричних лікарських засобів, які були б ефективною та безпечною альтернативою інноваційним препаратам, Південна Корея вбачає в українській фармацевтичній галузі великий потенціал та сподівається на плідне співробітництво в майбутньому.

Більше про минулий захід можна прочитати в виданні Аптека.ua