Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

ТДВ «Інтерхім» прийняло участь в найбільшій світовій фармацевтичній виставці CPhI Worldwide 2018

ТДВ «Інтерхім» прийняло участь в найбільшій світовій фармацевтичній виставці CPhI Worldwide 2018

Підприємство «Інтерхім» у котрий раз було представлено на найбільшому в світі заході для професіоналів в області фармацевтики - CPHI Worldwide 2018.

9-11 жовтня в Іспанії, в місті Мадрид, проходила щорічна найбільша фармацевтична платформа - CPhI Worldwide. Дана виставка охоплює повний спектр фармацевтичної галузі, представляючи продукцію і послуги, що дозволяють здійснювати повний цикл виробництва. CPhI Worldwide дає можливість встановлювати нові ділові контакти, зустрічатися з існуючими партнерами з різних точок світу і тримати руку на пульсі сучасних трендів розвитку фармацевтики.

Найбільша в світі фармацевтична виставка CPhI Worldwide вміщує шість індивідуальних фармацевтичних заходів, що охоплюють всі галузі: від активних фармацевтичних інгредієнтів до машин, упаковки, аутсорсингу і біофармацевтики. Виставка об'єднує понад 45 000 професіоналів в області фармацевтики з усього світу і понад 2500 міжнародних експонентів і є унікальною платформою, на базі якої всього за три дні можна знайти вірних партнерів дня прийняття рентабельних фармацевтичних рішень.


Для компанії «ІнтерХім» представлення своєї продукції на міжнародній арені, кооперація з провідними підприємствами та взаємний обмін досвідом є першочерговими цілями і запорукою руху в правильному напрямку.

Живий зміст, реакцію відвідувачів та інтерв'ю з учасниками можна побачити у відеооглядах, який підготувала прес-служба даної фармацевтичної виставки.



У 2019 CPhI Worldwide буде проходити у Франкфурті, Німеччина.