Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Партнер "Інтерхім" Viva Pharm - роботодавець року в Казахстані

Партнер

Партнер ТДВ "Інтерхім" став кращим роботодавцем року в Казахстані! Фармацевтична компанія VIVA Pharm, на базі якої локалізоване виробництво препаратів "Інтерхім" для казахстанського ринку, отримала почесну відзнаку від Randstad Employer Brand Research - міжнародного дослідження привабливості брендів-роботодавців.

Компанія за ключовими критеріями вибору роботодавця обійшла у галузі охорони здоров'я таких знаних претендентів як STADA CIS та Dr. Reddy's Laboratories Ltd. Вітаємо партнера з перемогою та бажаємо подальших успіхів!

На виробничих потужностях VIVA Pharm для казахстанського ринку випускаються анксіолітики, анальгетики та противірусні препарати "Інтерхім", серед яких локалізовані й наші оригінальні препарати "Гидазепам VІС" (Гідазепам ІС) та "Тилаксин" (Аміксин ІC). Окрім трансферу технологій та поставки субстанцій, фахівці "Інтерхім" беруть участь у фармацевтичній розробці та забезпеченні системи якості продукції на усіх етапах виробництва.

VIVA Pharm працює на фармацевтичному ринку Казахстану понад 20 років та займається фармрозробками, клінічними дослідженнями, реєстрацію, виробництвом та зберіганням широкого спектра лікарських засобів. Компанія сертифікована за стандартом GMP, випускає понад 25 найменувань препаратів та активно розвивається.

Вітаємо партнера з відзнакою та тішимося плідній співпраці!

Детальніше про VIVA Pharm