Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Нам важливо бути потрібними!

Нам важливо бути потрібними! У 2005 році вперше у фармацевтичній галузі Східної Європи «ІнтерХім» створив незалежну лабораторію, оснащену як для розробки складів і технологій отримання твердих лікарських форм, так і для виробництва в умовах GMP серій для доклінічних і клінічних випробувань лікарських средств.Генеральний директор ТДВ «ІнтерХім» Анатолій Редер був визнаний переможцем обласного конкурсу «Благодійник року» у сфері соціального захисту населення. Конкурс «Благодійник року» проводиться з метою винагороди і публічного визнання представників українського бізнесу за проведення благодійної діяльності.

ТДВ «ІнтерХім» надає постійну благодійну допомогу організаціям міста Одеси та Одеської області.

Для колективу «ІнтерХіма» підшефними стали:

Одеський КЗ «Геріатричний Будинок милосердя Святого цілителя Пантелеймона», Дитячий будинок № 9, Будинок Милосердя територіального центру соціального обслуговування Татарбунарської райдержадміністрації, Будинок дитини при ЧИК-74, Благодійний фонд «Підтримки та розвитку дитячого та жіночого баскетболу в Одесі» ім. І. Я. Кесельман.

«ІнтерХім» надає спонсорську допомогу хімічному факультету Одеського національного університету імені І.І. Мечникова, є засновником щомісячних стипендій для студентів-хіміків і підвищених стипендій для талановитих учених і студентів.