Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Ділянці виробницта ГЛЗ - 10 років!

Ділянці виробницта ГЛЗ - 10 років! У вересні 2013 року ділянці виробництва готових лікарських засобів компанії "ИнтерХім" виповюється 10 років! Це десятиліття пролетіло дуже швидко. Ми згадуємо, як усі разом в 2003 роцісвяткували запуск нової ділянки і радіємо тому, що пройдений дуже цікавий шлях. Незважаючи на всі труднощі в економіці нашої розвиваючоїся держави, нам вдалося здійснити все задумане.

Ділянка випробництва ГЛЗ із самого початку проектувалася згідно до вимог належної виробничої практики. "Можна з упевненістю сказати, що інших підприємств, що були б збудовані з нуля згідно до вимог GMP, в Україні немає. А збудувати нове - це завди краще, ніж переробляти старе", - говорить заступник директора з виробництва ГЛЗ Володимир Віталійович Гордієнко.

Гордиенко Владимир Витальевич

В 2007 році в експлуатацію було введено другу виробничу лінію ділянки. "Зараз ми вже знову досягаємо меж своєї потужності. Будується третя виробнича черга, запуск якої планується в наступному році. На цій черзі передбачено Виробництво нових форм лікарських засобів - окрім таблеток з'являться ще порошки та капсули. Для нас це означає, що буде нове обладнання та нові технології, а це завжди цікаво!", - ділиться планами на майбутнє начальник ділянки ГЛЗ Андрій Миколайович Борисенко.

Борисенко Андрей Николаевич

За минуле десятиліття виробництво готових лікарських засобів в нашій компанії постійно розвивалось та вдосконалювалось. Молодий колектив ділянки завжди проявляє високий професіоналізм та успішно справляється із завданнями будь-якої складності. Вітаємо співробітників ділянки ГЛЗ з юбілеєм та бажаємо процвітання та благополуччя!