Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

"Інтерхім" – "Лідер галузі 2021" за підсумками Національного бізнес-рейтингу

Фармацевтична компанія "Інтерхім" – "Лідер галузі 2021" за підсумками Національного бізнес-рейтингу!

Рейтинг підприємств засновується на даних фінансової звітності та незалежному аналізі ключових показників ефективності бізнесу, тому його результати об’єктивні й показують реальних лідерів у кожній галузі.

Національний бізнес-рейтинг в Україні проводить незалежні та прозорі дослідження діяльності вітчизняних підприємств вже протягом 17 років.

Входження ТДВ "Інтерхім" до рейтингу підтверджує прозорість та ефективність діяльності підприємства, а також об'єктивно відображає внесок компанії у покращення добробуту країни.

За три десятиліття діяльності "Інтерхім" був неодноразово визнаний "Кращим роботодавцем", "Сумлінним платником податків", "Компанією року", "Найбільш динамічно зростаючим вітчизняним виробником", а наші фармацевтичні вироби регулярно здобувають першість у своїх категоріях за версією численних рейтингів та премій.

Вперше відзнаку "Лідер галузі" фармацевтична компанія "Інтерхім" отримала у 2015 році за сумою показників фінансово-господарської діяльності, а також у категорії "Інвестиційна привабливість".  

Тож цьогорічне звання "Лідер галузі" – логічний та послідовний крок на шляху до подальшого розвитку та самовдосконалення. Дякуємо бізнес-рейтингу за відзнаку, а нашим споживачам за їхній вибір!   

"Інтерхім" – ліки з добрих рук!

Інтерхім - Лідер галузі 2021 Національний бізнес-рейтинг