Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Алкодез®ІС та Нообут®ІС стали переможцями Української народної премії 2020

Алкодез®ІС та Нообут®ІС стали переможцями Української народної премії 2020

Наприкінці вересня 2020 року Оргкомітет Української народної премії повідомив, що за результатами незалежного рейтингового дослідження в рамках проєкту "Українська народна премія - 2020" визначено переможців у різноманітних номінаціях. Серед лікарських засобів першість взяли одразу 2 препарати виробництва ТДВ "Інтерхім".

НООБУТ ІС посів перше місце у номінації "Препарат для підвищення розумової діяльності 2020 року". Це лікарський засіб, який покращує функціональний стан мозку шляхом нормалізації метаболізму тканин та впливу на мозковий кровообіг. Нообут стимулює процеси навчання, покращує пам’ять, підвищує фізичну та розумову працездатність, усуває психоемоційне напруження, тривожність, страх, дратівливість та емоційну лабільність, а також покращує сон.

А от переможцем у номінації "Препарат від похмілля 2020 року" став лікарський засіб АЛКОДЕЗ ІС. Це антиалкогольний, дезінтоксикаційний та гепатопротекторний засіб, який сприяє прискоренню процесу виведення етанолу і ацетальдегіду з організму та зниженню їхнього токсичного впливу. Алкодез знижує психічні та соматичні прояви похмільного синдрому, а також надає неспецифічну антидепресивну та анксіолітичну дію, знижуючи потяг до алкоголю.

Алкодез нагорода Нообут нагорода

Нагадаємо, що Українська народна премія - це наймасштабніший в Україні щорічний конкурс, в межах якого перед українськими споживачами постає важливе та відповідальне завдання - визначення кращих товарів та послуг шляхом онлайн голосування. Премія має високу динаміку розвитку впізнаваності та довіри споживачів. Детальніше про голосування на офіційному сайті конкурсу.