Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

«ІНТЕРХІМ» на найбільшому в світі заході для професіоналів в області фармацевтики - CPHI Worldwide 2017

«ІНТЕРХІМ» на найбільшому в світі заході для професіоналів в області фармацевтики - CPHI Worldwide 2017

24-26 жовтня 2017 року в Німеччині у Франкфурті-на-Майні проходила щорічна найбільша фармацевтична платформа - CPhI Worldwide, де взяли участь понад 45000 представників фармацевтичних бізнес кіл та понад 2500 компаній з 153 країн світу, які представляють свої досягнення в сфері фармацевтики. Дана виставка охоплює повний спектр фармацевтичної галузі, представляючи продукцію і послуги, що дозволяють здійснювати повний цикл виробництва. CPhI Worldwide дає можливість встановлювати нові ділові контакти, зустрічатися з існуючими партнерами з різних точок світу і тримати руку на пульсі сучасних трендів розвитку фармацевтики.

Для компанії «Інтерхім» участь у виставці CPhI Worldwide вже стало щорічною традицією. «ІнтерХім» - одна з провідних українських фармкомпаній, яка представляє фармгалузь нашої країни на такому престижному міжнародному форумі. Сьогодні фармацевтична продукція українських виробників відповідає високим вимогам європейських стандартів якості. Сучасний рівень оснащеності і організації виробництва, а також висока кваліфікація персоналу, виправдовує підвищений інтерес зарубіжних партнерів до експонентам з України.

Як сказав Вівек Шарма, Генеральний директор компанії «Пірамал Фарма Солюшинс»: «Ніколи ще фармацевтична промисловість не була такою конкурентоспроможною і відкритою для інновацій. Інтегровані проекти є досить вигідними, але в той же час і скрутними. Однак, саме вони є двигуном розвитку сучасної фармацевтичної компанії». Саме тому для «Інтерхім» представлення своєї продукції на міжнародній арені, кооперація з провідними підприємствами та взаємний обмін досвідом є першочерговими цілями і запорукою руху в правильному напрямку.

У 2018 році CPhI Worldwide буде проходити в Іспанії. Будемо раді зустрічі з існуючими і перспективними партнерами в Мадриді!