Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

"ІнтерХім" визнано "Лідером галузі-2015" за підсумками Національного бізнес-рейтингу

«Національний бізнес-рейтинг» надав компанії «ІнтерХім» звання «Лідер галузі» за результатами загальнодержавного рейтингування економічних показників підприємств України в 2013-2014 роках.
За критеріями «Масштаб виробництва и платоспроможності», «Ефективність використання ресурсів», «Соціальні показники», «Інвестиційна привабливість» компанія «ІнтерХім» за сумарним балом посіла 1-е місце серед великих та середніх підприємств-виробників фармацевтичних препаратів і матеріалів. Також «ІнтерХім» очолив рейтинг у номінації «Інвестиційна привабливість».
«Національний бізнес-рейтинг» створений за ініціативою Торгово-промислової палати України з метою проведення незалежних експертиз, статистичного дослідження фінансової звітності підприємств та формування на їх підставі достовірних економічних показників, що дозволяють оцінити фінансовий стан, ділову репутацію та перспективні можливості кожного підприємства.
У цьому році ТДВ «ІнтерХім» виповнюється 23 роки. Ми завжди ставили перед собою нові цілі і докладали максимум зусиль для їх досягнення. 2015 рік стане важливою віхою в історії підприємства - завершуючим етапом масштабного інвестиційного проекту вартістю понад 40 млн. євро зі створення сучасного виробничо-лабораторного комплексу. Введення в експлуатацію нових дільниць дозволить суттєво збільшити потужність виробництва, посилити інноваційну активність, розширити асортиментний портфель, зміцнити експортний потенціал.
Розвиток наукоємного виробництва лікарських засобів за світовими стандартами сприяє забезпеченню населення якісною медичною допомогою та відіграє значну роль у економічному розвитку.
Ми дякуємо нашим партнерам, які допомогли у досягненні високих результатів.
Генеральний директор ТДВ "ІнтерХім" Анатолій Семенович Редер за успішну організацію і розвиток підприємства удостоєний ордена "Гордість країни". Заступник генерального директора Дмитро Володимирович Позігун нагороджений медаллю "За професійні заслуги".  Сертифікатами "Фахівець року" нагороджені директор з виробництва Ігор Борисович Стельмах та начальник фінансово-економічного відділу Валентина Миколаївна Долгополова. Начальник служби розвитку Олег Андрійович Бадюк отримав сертифікат «Керівник року».
Колектив ОДО «ІнтерХім» щиро вітає переможців! Ми радіємо нашим успіхам та досягненням кожного члена команди «ІнтерХім».